Tässä tulee ruma ämmä, tältä Henna Kalinainen näyttää nyt – katso!

Henna Kalinainen on lisännyt Twitteriin kuvan itsestään otsikolla Ruma ämmä. Kuvassa Henna poseeraa vaaleissa ja vallattomissa kiharoissa.

Kuva ja varsinkin sen otsikointi osoittaa Viidakon tähtöset -sarjassa ensi viikolla ruutuihin ilmestyvältä Hennalta melkoista itseironiaa. Henna on kamppaillut ”ylipainon” kanssa viime kesästä lähtien, joskin kaikkien muiden kuin Hennan itsensä mielestä ylipaino taitaa olla vain neitokaisen omassa päässä.

Katso kuva täältä.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen

Kommentit

Jumalauta ,että ihmiset ovat kärkkäitä arvostelemaan toisia ihmisiä.Ootteko te oikeasti noin helevetin täydellisiä.Henna on kaunis nainen ja hänessä ei todellakaan ole mitään vikaa.Ei ole ihme jos nuoret ihmiset kärsivät huonosta itsetunnosta , kun tällaista paskaa saa osakseen.

Hyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiii! Oli varmaan mukana siinä kurhisen kolarissa!

Jännä tapa näillä julkkiksilla kerätä kävijöitä sivuilleen. Saavat siitä pientä rahallista hyvitystä, ja joku onneton tekee vielä päivitystilauksen, niin kaikki rahat menee Kalinaisen tilille.

Panisin ja jättäisin kaurapuuron pariks kuukaudeks syömättä…

voih miksei minun ihku BB suosikista kerrota mitään, hänhän melkein voitti ja sai 0 euroa, mutta sitten katosi oman lahjattomuuden ja saamattomuuden seurauksena. Vemputtaisin niin itseäni aamuin illoin jos hän olisi tuossa Hennan paikalla, mutta ei, yhyy.

Onhan sillä ylipainoa korvien lehdis..ristus että nuo laihat ihimiset on rasittavia..byääääää..mulla on 100 grammaa ylipainoa..byäääää…

toi duckface on ruma hamsteri 24/7, ei kai siitä uutista tarvi tehdä…

nyt täytys vielä mennä nenäleikkaukseen..on sen verran perunamainen. huulet on kivan pulleet joo ja hyvät pakkelit. Peruukkikin on jees ja prinsessamainen kampaus vielä siihen päälle ihan onnistunut. sitten vielä nimenvaihtoon ja olet kuin uusi!!

Ihan siedettävän näköinenhän tuo on omassa sarjassaan, siis kun vertaa esim Tuksuun tai bb-Janicaan. Siltikään ei mikään kaunotar.

Pahan näköinen todella. ei voi kuin olla samaa mieltä. Tosta naisesta ei saa kaunista millään täytteillä. Tukiaisen kerhoon vaan siinä voivat katsoa peiliin ja arvuutella ken on meistä kaunehin!

Ei rumasta kaunista saa.Hyväksyisi vaan itsensä.Ei ole meinaan ainoa ruma maailmassa.Joukko on loputon.

Aika turpean näköinen siinä viidakon apinat -ohjelman mainoskuvassa. Vai olisko vaan itkenyt liikaa jonkun simpanssinnperään?

Oikeassahan tuo oli itsekin, ruma on!
Ja mitä enemmän naamaansa täyttää niin aina vaan rumemmaksi muuttuu…

No niin on!!!
Silmät syvällä päässä,leuka korostuu (leuattomuus)..
Huulet liikaa täytetty…
Täysin ”feikki” koko ”ämmä”
Kaunista ei saa tekemälläkään.. eikä juomalla

Äääh hakee vaan kehuja kun on löytänyt itsestään parhaan mahdollisen kuvan 🙂

mitähä se Tia kiurukin oli alkanut ihan yhtäkkiä puolustelemaan hennaa ja sen painoa blogissaan?

vaimoni pikkusiskollakin on kyseinen ”vähän oon ruma” -ikä menossa…ikää oli se 10v

Ei saanut viidakosta leukaa. Myydään viidakko netissä

Oma kommentti