Tässä tulee suomalainen Paris Hilton! Löydä sinäkin kaksoisolento ja voita rahaa!

Martina KHymy on vuosien saatossa löytänyt Suomesta useita julkkisten kaksoisolentoja. Ulkonäkökaimansa ovat saaneet niin Mika Häkkinen, Tarja Halonen kuin Linda Lampeniuskin puhumattakaan ulkomaisista tähdistä, Britney Spearsista ja takavuosien mausteviisikosta, Spige Girls´eistä. Kolme vuotta sitten kuvassa esiintyvä Martina K voitti Paris Hiltonin look-a-like-skaban.

Nyt on taas aika etsiä hätkähdyttäviä yhdennäköisyyksiä! Ota osaa, jos olet jonkun näköinen ja sinulle huomautellaan asiasta kaveripiirissä!

martina kRaati valitsee skaban voittajan, sen, joka muistuttaa eniten jotakuta. Voittaja palkitaan 500 eurolla ja hänestä tehdään myös juttu Hymyyn.

Jos voittajan on ilmoittanut ulkopuolinen, myös ilmoittaja palkitaan pienellä vinkki- ja tuotepalkinnolla! Kaverin tai tuttavan ilmoittamiseen tarvitaan suostumus.

Laita yhteystietojesi lisäksi look-a-like-kuva osoitteeseen: hymy@kuvalehdet.fi

Kilpa päättyy toukokuun lopussa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Britney Spears, kaksoisolento, Linda Lampenius, Martina K, Paris Hilton, Spice Girls, Tarja Halonen

Kommentit

Kyllähän tolla meriitillä kelpaa sitten lähipubissa retostella. Itse törmäsin Duudsoneiden Jarppiin…eikun anteeksi tämän kaksoisolentoon, ”serkkuun” ravintolassa (jolta myös puuttui peukalo). Jätkä kulki elvistellen kavereista koostuvan ”ringin” sisällä eikä suostunut puhumaan sanaakaan edes baarimikolle. Muut hoitivat tilaukset ja kun joku yritti moikata Jarppia muut vain totesivat, että ”ei tää oo Jarppi, tää on sen serkku”. No huh huh mitä meininkiä. Vähän on noussut neste päähän Pohjanmaan pojallakin.

No täytyy tytön jumalauta olla ylpee itsestäänsä!! 😀 voi tsiisus

No siis Paris ja tuo tyttö ovat molemmat blondeja… siihenpä
se yhdennäköisyys loppuu. Joo-o.

Oma kommentti