Tässä tulee totuus Voice-voittaja Mikko Sipolan ”katoamisesta!”

Hymy paljasti Nalle Östermanin Voice of Finland -aiheisessa blogissa hiljattain, ettei viime vuoden VoF-voittajalla Mikko Sipolalla ole juuri aihetta juhlia mitä keikkoihin tulee.

Sittemmin Sipola ennätti kertomaan Iltalehdelle, että keikkoja kyllä on, mutta ne ovat olleet firman juhlia ja yksityistilaisuuksia, joita ei mainita keikkakalenterissa.

Sipolan käytäntö on erikoinen, sillä potentiaalisten tilaajien on vaikea tietää artistin olevan varattuna, ellei kaikkia esiintymisiä – myös yksityistilaisuuksia – merkitä keikkakalenteriin. Yleensä merkitäänkin.

Nyt Sipolan keikkakalenteria on päivitetty, eikä se näytä enää läheskään niin tyhjältä. Hymyn tarkastuksessa osoittautui, että kuluvalle keväälle on myyty kokonaista 11 keikkaa. Maaliskuu on vilkkain, kuusi keikkaa.

Edelleenkään ei luonnollisestikaan voida puhua keikkamääristä, joilla artisti voisi tulla toimeen, mutta keikkoja kuitenkin on.

Viime aikoina Suomessa on arvosteltu laulukilpailuja. Muun muassa tangopiireistä tutut ovat todenneet, että laulajia on jo liikaa, eikä voittajillekaan riitä töitä. Laulukisat nähdäänkin enemmän tv-viihteenä, eikä suoranaisena ponnahduslautana.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Mikko Sipola, Voice

Kommentit

Oma kommentti