Tässä tulee yllätys – hän onkin Suomen rikkain mies – omaisuus 7,2 miljardia!

Gennadi TimtshenkoKuka on Suomen rikkain mies? Häntä on turha etsiä lehtien verotiedoista. Gennadi Timtshenko on mystinen öljymiljardööri, joka on syntynyt Armeniassa, kasvanut Neuvostoliitossa, saanut Suomen kansalaisuuden ja asuu nykyisin Sveitsissä.

Julkisten verotietojen mukaan Suomen äveriäimmän miehen titteliä on jo pitkään pitänyt hallussaan Sanoma-konsernin pääomistaja Aatos Erkko. Rikkaimman suomalaisen kultakruunua timanttiupotuksin on soviteltu myös Tampereelta kotoisin olevalle Chaim ”Poju” Zabludowiczille. Brittilehti Sunday Times on arvioinut hänen omaisuudekseen 1,7 miljardia euroa.

Silti kummankin omaisuus kalpenee äveriäimmän Suomen kansalaisen Gennadi Timtshenkon rinnalla. Hänen jättimäisen omaisuutensa taustalla on kansainvälinen öljykauppa. Amerikkalaisen talouslehti Forbesin tuoreen mittauksen mukaan hänen omaisuutensa olisi jopa 9,1 miljardia dollaria eli vajaat 7,2 miljardia euroa.

Lue artikkeli miehestä Hymystä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Gennadi Timtshenko, Chaim Zabludowicz, Aatos Erkko

Kommentit

Miten voi näillä perusteilla olla Suomen rikkain: ”Gennadi Timtshenko on mystinen öljymiljardööri, joka on syntynyt Armeniassa, kasvanut Neuvostoliitossa, saanut Suomen kansalaisuuden ja asuu nykyisin Sveitsissä.”

Jos minulla olisi yli seitsemän miljardia euroa rahaa, voisin hyvinkin antaa 1000e jokaiselle suomalaiselle – tulisin ehkä nippa nappa toimeen niillä jäljelle jäävillä parilla miljardilla 😉

Maassa maan tavalla tai maasta pois. Aha.. joo.. ai Sveitsisä?

Höpö-höpö, presidentti Wahlroos on aina kuiteskin miljardeja rikkaampi kaikkia muita !!

Suomen rikkain mies asuu Sveitsissä? Ei taida sitten olla Suomen rikkain mies?

Lähtisin siitä että Suomen rikkaimmain miehen pitää vähintään asua Suomessa ja mielellään myös maksaa veronsa tänne.

Turhaa on hakea tosirikkaita verotiedoista, kun eihän ne Suomeen veroja maksa.

Oma kommentti