Tässä vihdoin sähköpostihuijari Jamilan lähettämä viesti – vieläkin naurattaa!

Hymy kertoi eilen varsinaiseksi suosikkiuutiseksi nousseesta tapauksesta, jossa toimittajamme vastasi hänelle ulkomailta lähetettyyn sähköpostihuijaukseen ja ryhtyi käymään huijarin kanssa kirjeenvaihtoa. Nyt Hymy julkaisee Jamilaksi esittäytyneen naisen viimeisimmän viestin kokonaisuudessaan.

Eilen kerroimme, kuinka Hei rakas -alkuiseen sähköpostiin vastaaminen synnytti huijarin ja toimittajamme välillä peräti neljän sähköpostiviestin kirjeenvaihdon. Jo kolmannessa viestissä tuli selväksi, että huijari halusi rahaa. Hänellä olisi ollut suuri perintö, jonka hän olisi saanut lunastetuksi toimittajan avustuksella Englannista. Toimittaja olisi saanut lähes 10 miljoonasta punnasta 15 prosenttia ja luonnollisesti kongolaisen kaunottaren jakamattoman suosion. Jamila itse kirjoitteli sähköposteja pakolaisleiriltä. Uskottavaa?

Vastailimme huijarille niitä näitä. Välillä jopa copypastasimme hänelle takaisin hänen oman viestinsä, mutta huijari ei luonnollisestikaan huomannut mitään, sillä viestit lähetetään täysin ”massana”. Huijari itse kuitenkin teki asiansa selväksi.

Vai tekikö? Käännösohjelmilla tuotetut viestit ovat jäätävää siansaksaa. Ei auta kuin ihmetellä, kuinka jatkuvasti saadaan lukea uutisia henkilöistä, jotka menevät lankaan.

Tässä Jamilan lähettämä viimeisin viesti. Voit päättää itketkö vai nauratko.

Rakas,

Kiitän teitä niistä tänäkin päivänä. Ja aion käyttää tätä parhaat mahdollisuudet kertoa, että Jumala on valinnut sinut auttamaan minua muun muassa miesten ihmeessä sen nyt jäljellä sinulle ja Jumalalle joka ohjasi sinua auttamaan minua ulos tästä ahdingosta löysin itseni. Tiedän, että olet mies, aion riippuvainen ja luottaa elämäni, joten tarpeetonta tarkastella toisen miehen.

Ota En ole kertonut kenellekään paitsi teille olemassaolosta rahat ja minä haluaisin ystävällisesti pitämään sen salassa muihin ihmisiin koska sitä (rahaa) kaikki katseet siihen. Muista Minä luotan sinuun, siksi annan sinulle kaikki nämä tiedot on. rakkauteni on sinä itse.

Tämä raha ja ainoa asia, he kertoivat minulle on etsiä ulkomaisen kumppanin, joka seisoo minun puolesta, koska minun pakolaisaseman ja lait tämän country.You on 15% koko rahan auttaa minua, ja loput rahat hallinnoi sinä ja minä liiketoimintaa valintasi.

Tässä yhteydessä minä haluan ottamaan yhteyttä pankkiin välittömästi tämän tiedon, kerro heille, että olet minun ulkomaisen kumppanin ja haluat tietää mahdollisuuksia auttaa minua siirtoon (£ 9,7 miljoonaa puntaa) talletettu edesmennyt isäni josta olen lähiomainen tilisi omassa maassa.

Yhteystiedot informations pankki on seuraava,

Barclays Bank LONTOO.

Sähköpostiosoite: (foreignoperationdeptplc@london.com)

Nimi siirto virkamies on herra Charles. S. Doyle

Puhelinnumero +44 (703) 180 1689 tai +44 (703) 180 3691

Faksin numero +44-871-256-41-82.

Osoite No1 kirkonkylä paikka Lontoossa.

Ja edesmennyt isäni tilinumero on: 745008901546/QB/91/A

Ota ne nyt siirröstä £ 9,7 miljoonaa Englannin puntaa tallettamia myöhään isä jonka olen lähiomaisille. Olen maped pois 15% teidän apua ja 5% kaikista kuluista, jotka voivat keksiä tähän siirtoon. Rakas Olen iloinen, että Jumala on tuonut teidät nähdä minut pois tästä tilanteesta, ja lupaan olla kiltti ja yhtä lailla

Tarvitsen sinua kaikilla elämäni alueella sekä sijoittaa rahat koska olen vielä liian nuoria hallitsemaan tätä rahamäärää.

Kuten sanoin aikaisemmin, tämä leiri on kuin vankila, ja rukoukseni on siirtyä pois täältä mahdollisimman pian. Varmista, että otat yhteyttä pankkiin, niin että siirtymisen jälkeen voit lähettää rahaa tililtä minun valmistan matkustusasiakirjat tavata sinua maassa.

Odotetaan kuulla sinusta pikimmin!.

Yours ikuisesti rakkaudessa.

Jamila

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: sähköpostihuijaus

Kommentit

no joo, tätä on nähty. just tossa tarkistin, niin minulla on arkistossa 2178 tällaista vastaava meiliä. olen joskus aloittanut empiirisen tutkimuksen aiheesta js siksi olen kerännyt näitä kirjeitä arkistoon. eipä juuri hymyilytä niiden puolesta, jotka ovat menneet maksamaan jotain. tästähän on juuri tehty tutkimuskin, jossa näitä vastaavia meilejä ja niiden iodeoita on käyty läpi. tämän pitäisi olla jo selvä kaikille, mutta ei sitten näköjään ….

Oma kommentti