Tässäpä erityinen suomalaisilotyttö: Hyväksyy luottokortit!

Prostituutio herättää aina varsin ristiriitaisia mielipiteitä kahvipöytäkeskusteluissa. Kun puhutaan seksityöstä, puhutaan usein kansainvälisestä paritusrikollisuudesta ja unohdetaan, että suomalaiset seksityöläiset toimivat lähes aina ilman organisaatiota. Tässä yhteydessä on helppo puhua myös harmaasta taloudesta, mutta ei aina.

Nyt nimittäin on löytynyt ilotyttö, joka toimii yhtä ammattimaisesti kuin pullakauppias. Pitkään seksi- ja neuvontatyötä tehnyt Lady Johanna on supisuomalainen seksityöläinen Suomen Korsosta. Hänen taksansa hipovat tavallisesta pulliaisesta taivaita, mutta nainen maksaakin yrittäjäeläkettä ja verot työstään.

Osakeyhtiönsä kautta toimiva nainen on erityinen prostituoitu siksikin, että hän hyväksyy asiakkailtaan maksuvälineiksi pankki- ja luottokortit, mutta toisaalta perii myös maksun peruuntuneesta tapaamisesta.

Kun hoitaa velvoitteensa yhteiskuntaan päin, yhteiskunnalla ei ole nokan koputtamista vaikkapa siihen, että seksityöläinen vähentää verotuksessa turvaseksissä käyttämänsä välineet, kondomit.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: prostituutio, Lady Johanna

Kommentit

Kuopiossa on laillisesti (y-tunnus)toimiva seksityöntekijä.Käteismaksusta antaa kuitin ja vakiasiakkaat laskuttaa yrityksensä nimiin.Kaunis,mukava mutta ei noin kallis.Ei mikään silikonimisu ja teeskentelijä.

päälle 300 tunti, ja akka on vanha, paksu, karvainen ja vähemmän mairittelevan näköinen.. huh huh

Heh. Tuli tädin sivulla käytyä ja kuvista ensimmäisenä mieleeni tuli tämä sukupuolenkorjauksen käynyt pappi! Makunsa kullakin, mutta henkilökohtaisesti vetäisin mielummin vaikka loppuikäni käteen kuin maksaisin tuon näköiselle eukolle 340€ tunnista! Tuolla hinnalla ja halvemmallakin löytää jo esimerkiksi parilta kotimaiselta sivustolta melko tasokkaan daamin, jolla on varmasti alapääkarvoituskin pikkuisen siistimmässä kunnossa. Se onkin sitten eri asia maksetaanko siitä mitään veroja.

Olisi pitänyt investoida uuteen navettarakennukseen, eikä tilalla ollut halukkaita jatkajia. Ymmärrettäväähän se on, kun olisi sitoutunut töihin seitsemäksi päiväksi viikossa, kesät ja talvet, tunteja laskematta.

entä käykö myös plussakortti ja saako kunnon panostaa pluspisteitä

Missä tää ilmoittaa palveluistaan? Vai supistaanko asiasta vain baarin vessoissa?

Viiataanko tässä jutussa mahdollisesti Tuksuun + hänen taustaansa ? – En ymmärrä + kiitos Myhyn toimitus.

On Kuopiossakin joku Mira, eli Mirax, kaupparekisteristäkin löytyy, harjoittaa ”luvallista seuralaistoimintaa”. No, satasella tunti seksiä, kai se tuollaista seuralaistoimintaa on ja pykälien mukaan mennään…

Sauli, olen vetänyt firman piikkiin, mutta en tässä tapauksessa. Ihan vaan siksi että tykkään vähän eri tyyppisistä naisista.

Mistäs toimittaja tämän tiesi? Ettei vain olisi vedetty firmanpiikkiin?

Oma kommentti