Tästä oudossa merkkipäivähuijauksessa oli kyse – Laura Voutilainen sotkettiin tietämättään mukaan!

Laura VoutilainenHymyn tietojen mukaan viihdemaailmassakin toiminut naishenkilö järjesti kuluneena kesänä itselleen keski-ikäisyyden kunniaksi juhlat, joihin hän kutsui viihdealan kermaa ja esimerkiksi nimekkään valokuvaajan ikuistamaan tilaisuuden.

Mitä ilmeisemmin naisella ei ollut aikomustakaan maksaa, tai ainakaan todellista kykyä maksaa tuhansien eurojen laskuja, jotka syntymäpäivistä lopulta aiheutuivat. Hymyn tietojen mukaan niin esiintyjien laskuttamat palkkiot kuin muutkin oheiskulut ovat jääneet hoitamatta. Aikaa eräpäivistä on kulunut jo kuukausia.

 

Uskotteli säästäneensä vuosia

 

Juhlissa esiintyi Laura Voutilaisen lisäksi muitakin artisteja ja bändejä sekä tanssitaiteilijoita. Paikka eteläsuomalaisessa tunnelmallisessa ravintolassa oli somistettu teeman mukaisesti. Tarjoilut olivat myös viimeisen päälle.

Syntymäpäiväsankari oli ottanut yhteyttä viihteen ja artistien parissa pitkään toimineeseen promoottoriin Pia Temisevään ja kysellyt häneltä neuvoja ja kontakteja. Tämä tapahtui jo yli vuosi sitten.

Pahaa aavistamaton Temisevä antoikin nimiä ja numeroita ja jopa suositteli artistituttaviaan lähtemään mukaan.

Hymyn tietojen mukaan Temisevä oli uskonut, että nainen oli säästänyt juhlallisuuksiinsa jo vuosikausia pitkän pennin rahaa. Nainen oli Temisevälle entuudestaan jollain lailla tuttu, ei kuitenkaan mikään erityinen ystävä.

 

Nimeäni hyväksikäytettiin!

 

Pia Temisevä on sittemmin jättänyt promoottorin työnsä. Viimeisin projekti oli Mikko Alatalon 60-vuotisjuhlallisuudet viime vuonna. Hän keskittyy nyt omaan käsityöyritykseensä nimeltä House Of Simone, joka valmistaa nahasta koruja ja asusteita.

Tämänkään vuoksi Temisevä ei halua kommentoida ikävää asiaa enemmälti. Hän myöntää kuitenkin Hymyn tiedot oikeiksi ja kertoo, ettei voi välttyä ajatukselta, että hänen nimeään tai kontaktejaan käytettiin eräällä tavalla hyväksi.

-En ollut itse syntymäpäivillä. Olihan se (tieto siitä että maksut oli jätetty rästiin) melkoinen nyrkillä kasvoihin –tilanne, hän toteaa Hymylle.

-Kyllä tuollaisesta voisi kai käyttää suunnitelmallisen petoksen nimitystä.

Eniten Temisevää kuitenkin harmittaa, että hänen tietojensa mukaan maksamatta jättämisen syynä olisi käytetty tekaistuja asioita, kuten esimerkiksi sitä, ettei jälki olisi vastannut tilattua laatua. Näin oli kuulemma saanut kuulla esimerkiksi pitkän linjan ammattivalokuvaaja, joka on työskennellyt muun muassa Otavamedialle.

 

Laura sai rahansa

 

Laura Voutilainen esiintyi juhlilla, kuten niin monissa muissakin yksityistilaisuuksissa ja syntymäpäivillä aiemminkin.

Hänelle ei Hymyn tietojen mukaan aiheutunut tappiota synttärikeikasta.

Syynä on se, että ohjelmatoimisto maksoi Lauralle tämän palkkion. Tiettävästi kuitenkin on niin, että ohjelmatoimisto ei ole saanut maksua synttärikemujen järjestäjältä vieläkään. Lauran palkkio huitelee aina nelinumeroisissa lukemissa.

Hymy ei useista yrityksistä huolimatta tavoittanut ohjelmatoimiston edustajaa kommentoimaan asiaa.

Asiassa on Hymyn tietojen mukaan harkittu poliisitutkintaa.

 

Valokuvaaja:

”Tässä on sumutettu kaikkia!”

 

Juhlissa kuvaamassa ollut pitkän linjan valokuvaaja Terho Anttolainen Gold Man Oy:stä ei sanojaan säästele.

-Onhan tämä törkeätä, tässä on sumutettu kaikkia, suunniteltu petos tämä on, hän lataa.

Hänen tietojensa mukaan juuri kukaan ei ole saanut rahojaan.

-Juttelin Lauran ohjelmatoimiston kanssa, ja sieltäkin kerrottiin, ettei tällaista ole tullut toistakymmentä vuotta kestäneen manageriuran aikana vastaan. Hän (syntymäpäiväsankari) sai kaikki uskomaan itseensä, Anttolainen toteaa.

Kuvaaja tapasi naisen alun perin jo vuonna 2010.

-Tuolloin hän sanoi haluavansa täydelliset synttärit. Parhaimman valokuvaajan ja vähintään Paula Koivuniemen tasoisen artistin.

-Kun hän ei maksanut ja vetkutteli, soitin hänelle. Hän kertoi sairastelustaan ja pyysi lisämaksuaikaa. Vetkuttelu vain jatkui, jolloin alkoi haista palaneen kärylle. Työssäni ei ole koskaan tullut luottotappioita. Tämä on sen luokan juttu, ettei tällaista varmaan koskaan tule enää eteen.

Anttolainen harkitsee hänkin rikosilmoituksen tekemistä, ellei saa rahojaan. Hän on ollut yhteydessä muihin velkojiin saadakseen kuulla, että heidän kohtalonsa on sama.

Juttu on julkaistu viime numerossamme.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Laura Voutilainen

Kommentit

Oma kommentti