Tätä et odottanut Saana Parviaiselta, just joo!

Saana ParviainenSaana Parviainen näyttää jättäneen julkisuuden mitä hänen värikkääseen blogiinsa tulee. Facebookissa nainen käyttää nykyisin tyttönimeään, Uimonen.

Blogiaan kaipaamaan jääville Saana paljastaa yllätyksen. Hän on aikeissa kirjoittaa kirjan, eräänlaisen elämäkerran, ja ”blogienergia” ohjautuu nyt kirjan tekemiseen.

Saana on kertonut eläneensä värikkään elämän nuoresta iästään huolimatta. Hän oli vasta 15 vuotta tullessaan raskaaksi. Avioliitto Jussi Parviaisen kanssa viime syksynä nosti Saanan varsinaiseen pyöritykseen, joka on nyt siis toistaiseksi hiljentymässä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saana Parviainen, Jussi Parviainen

Kommentit

Kukahan Saanan kirjaa edes vaivautuu lukemaan kun blgissakin se kirjoitti vaan pelkkää paskaa.. ja jäi siitä vielä kiinni!

Kirja tulee sitten olemaan satukirja..

katteellisia kaikki vaa saanan mahtavalle uralle julkisuudessa :DDD

No Uimosen sukuahan toi vatipää on. Ennenkuin Parviainen aloitten sen panemisen.

juu,en itsekkään muista tätä tyrkkyä ajalta ennen Parvias-naimisii.Et mikä ura tai värikäs elämä ja missä?

Mitä tämä pm tehnyt? Pieni hetki julkisuudessa ainoastaan Parviaisen ansiosta. Muuten tuntematon suuruus maine mennyt eikä kukaan ota enää tosissaan-

Uuh, olen todella kateellinen tuon uralle (siis mille ihmeen uralle?). Jaa tuo fiksu vai? Toki, jos ei ole tavannut elämässään kuin itsensä peilistä.

.. jeps, kyllä sen käyttö on jälkensä jättänyt, röpssä roikkuu kuin kuivuneella mummolla, jäänyt vain heltta jäljelle…..

Saana, älä välitä näistä kirjoituksita. Olet upea ja fiksu nainen..nämä ovat vaan kateellisia sinulle ja sinun upealle uralle. Olet nuori nainen ja kokenut paljon..Ole vahva ja jatka samaa rataa…Olen varma että sinusta kuullaan vielä paljon tulevina vuosina..Älä kuluta itseäsi loppuu työssäsi ja pidä henkinen ja erityisesti fyysinen kunto hyvänä..Kesä tulee kohta olet parhaimmillasi kesällä ja messuilla..kaikkea hyvää..

Todella hienoa! Olen varma että Saanan tuotoksella irtoaa kirjallisuuden Nobel, koska neiti Uimonen on näinkin mielenkiintoinen ja ansioitunut julkisuuden henkilö.

Hädin tuskin 20v, sillä on joku 5v lapsi, tekotissit, rasvaimu tehtynä, sekoilua julkisuudessa… Huonolta näyttää.

Voi herranjumala tätä myötähäpeän tunnetta!!! toi tyttö on oikeesti tyhmä ku saapas

Hyvä! Saana, oikein!, hurskaat saa mittakeppin omalle hyvyydelleen, kuitenkin; ”ensimmäiset voi tulla viimeiseksi ja viimeiset ensimmäiseksi”!, sanoo Syyrakki!

Onneksi vaan aikeessaan kirjoittaa kirjan. Hyvällä onnella kirjaa ei tule.

taasko joku hömppö kirja, jos kaikki jo 15w raskaaksi tulleet tekisivät kirjan niin kyllä niitä riittäis, onko se sit värikästä elämää kun pn p*lluu jaellu ympäriinsä?

Paskaa.

Mene Amerikkaan, siellä niille kelpaa kaikenlainen roska.

Oma kommentti