Tätä et voi missata – Tukiainen ja kumppanit tarjoavat päivän naurut!

Johanna TukiainenMetropoli.net-verkkosivusto on ryhtynyt kuvaamaan 10-osaista Koko kansan Johanna -nimistä realitysarjaa, jossa seurataan Tuksun, hänen tulevan ex-aviomiehensä Arto Länsmanin ja Tukiaisen Julia-sisaren edesottamuksia. Sarjan ensimmäinen osa nähtiin Metropolin verkkosivuilla eilen. Tänään Metropoli.net-sivusto on ollut hetkittäin alhaalla johtuen mitä ilmeisemmin Tukiaisen tosi-tv:n saavuttamasta suosiosta.

Realitysarjan ensimmäinen osa hakkaa lähihistorian sketsiviihdeohjelmat mennen tullen, niin makeat naurut se katsojilleen tarjoaa. Ohjelmassa kolmikko piipahtaa Apinamies-sinkkunsa nauhoituksissa, ja varsinkin Julian ja Arton lauluosuudet ovat vajaan 10-minuuttisen pätkän parasta antia.

Tosi-tv seuraa Johannaa myös Jyväskylän-keikalle, jossa kohukuningatar heittää yleisönsä päälle vettä tukkiakseen ilkeämielisen arvostelun. Myös Arto on saamassa vesikasteen, mutta ehtii lavalta häthätää pois. Johanna myös kurmuuttaa Artoa julkisesti tämän käytöksestä.

Myöhemmin, keikan jälkeen, Tukiainen haastattelee yleisöstä poimimiaan ihmisiä näiden seksuaalisesta suuntautumisesta. Tukiainen nautiskelee samalla viiniä, ja näyttää olevan juhlakunnossa itsekin. Video täällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Arto Länsman, Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen

Kommentit

Oma kommentti