Tätä et voi missata – Tukiainen ja kumppanit tarjoavat päivän naurut!

Johanna TukiainenMetropoli.net-verkkosivusto on ryhtynyt kuvaamaan 10-osaista Koko kansan Johanna -nimistä realitysarjaa, jossa seurataan Tuksun, hänen tulevan ex-aviomiehensä Arto Länsmanin ja Tukiaisen Julia-sisaren edesottamuksia. Sarjan ensimmäinen osa nähtiin Metropolin verkkosivuilla eilen. Tänään Metropoli.net-sivusto on ollut hetkittäin alhaalla johtuen mitä ilmeisemmin Tukiaisen tosi-tv:n saavuttamasta suosiosta.

Realitysarjan ensimmäinen osa hakkaa lähihistorian sketsiviihdeohjelmat mennen tullen, niin makeat naurut se katsojilleen tarjoaa. Ohjelmassa kolmikko piipahtaa Apinamies-sinkkunsa nauhoituksissa, ja varsinkin Julian ja Arton lauluosuudet ovat vajaan 10-minuuttisen pätkän parasta antia.

Tosi-tv seuraa Johannaa myös Jyväskylän-keikalle, jossa kohukuningatar heittää yleisönsä päälle vettä tukkiakseen ilkeämielisen arvostelun. Myös Arto on saamassa vesikasteen, mutta ehtii lavalta häthätää pois. Johanna myös kurmuuttaa Artoa julkisesti tämän käytöksestä.

Myöhemmin, keikan jälkeen, Tukiainen haastattelee yleisöstä poimimiaan ihmisiä näiden seksuaalisesta suuntautumisesta. Tukiainen nautiskelee samalla viiniä, ja näyttää olevan juhlakunnossa itsekin. Video täällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman, Julia Tukiainen

Kommentit

”häppy bööthdei mister länsman..” Ei v**tu mä repesin.

HOHHOIJAA! Pahaksi on päässy meno Suomessa minun jälkeeni!

ARTO OLI AINOA JOKA NOISTA OSASI LAULAA.

Juliakin oli niin vatipääpillereissään heti aamusta, että silmät vaa tapitti.

Tuolla ylempänä oli oivallettu täemälleen oikein Tuksun arvo : ”Jos kysymyksessä olisi joku todellinen,osaava artisto lehdet huutaisivat hallelujaa kuorossa”.

Ketään (lehtiä) ei kiinnosta onko Tuksu kännissä vai ei. Että se siitä ”koko kansan Tuksusta”.

”Koko kansan Tuksu” esiintyy vain juorulehtien palstoilla, ei juurikaan muualla koska hävellä ei ole avuja muuhun kuin ”skandaaleihin” jotka taas myydään medialle. On turha Tuksun vikistä että media kohtelee häntä huonosti kun itse kirjoittaa ongelmistaan mm. blogissaan ja jos on todella kovassa jurrissa tuossa Metro-jonkin ”ohjelmassa” niin kyllähän ex-rouva itse aiheuttaa oman negatiivisen julkisuuskuvansa. Media ei ole mm. tohtinut edes epäillä oliko Tuksu jossain Ruukin pizzeriassa sattuneen pahoinpitelyn takana. Media kohtelee pääsääntöisesti Tuksua silkkihanskoin.

Nyt tämä Hymyn kirjoitus on realistisin pitkään aikaan.

Tuksun suosio? No, se että ravintolassa ihmiset kuvaavat stripparia (Tuksua) niin se ei suosiosta kieli, tai ehkä jotenkin, haluaahan lapsenikin ottaa kuvan eläintarhassa apinasta.

Huonoa kuvaa metropolissa, tai ainakin äänen kanssa. Sehän pätki kokoajan.

Jotenkin tuntuu tuo alkoholilain valvonta pettäneen,jotenkin vielä ymmärtää känniset asiakkaat,mutta että vielä esiintyvät artistitkin on kännissä menee jo kaiken yli

Juhlakunnossa,tosiaan…Räkäkännissä paremminkin.Miksi ravintolat sallivat humalaiset esiintyjät!!! Jos kysymyksessä olisi joku todellinen,osaava artisto lehdet huutaisivat hallelujaa kuorossa….Alkoholilain mukaan humaltuneelle asiakkaallekaan ei saa tarjoilla.

Kiitos Hymyn toimitukselle asian oikeasta oivaltamisesta.

Oma kommentti