Tätä ilmentää Sanna Marinin kampaajakullan posken silittely – kuva kertoo paljon!

Asia on puhuttanut paljon. Siis se, kun Sanna Marin silitteli kampaajakultansa poskea Emma-gaalassa. Silittely oli toistuvaa ja Sannan sormet vaeltelivat useaan otteeseen uuden kultansa poskella, leualla ja korvan sivustalla.

Mutta mitä silittely ilmentää? Monet parit pitävät sormensa kurissa julkisilla paikoilla, eivätkä näytä noin avoimesti hellyydenosoituksia.

Näinhän se on, että arkinen hellyys voi tarkoittaa liekehtivää toimintaa peiton alla. Siis yleisesti ottaen – liittämättä ajatusta kehenkään yksittäiseen pariskuntaan.

Lue myös: Katso kuva kuinka onnellinen Sanna Marin on rakkaansa vieressä! – Lukijan kuva!

Yleisesti tiedossa on, että hellyys ja seksi kulkevat käsi kädessä. Näin on kirjoittanut psykoterapeutti ja seksuaaliterapeutti Maaret Kallio yhdessä Väestöliiton tutkimusprofessori Osmo Kontulan kanssa kirjoittamassaan Happy End -kirjassa.

Hellyys ei suoranaisesti kompensoi seksiä, vaikka sitä on enemmän niillä pareilla, joilla on hyvä yhteys myös lakanoiden alla, kerrotaan kirjassa.

Alla oleva kuva on lukijan Emma-gaalassa ottama. Siinä Sanna Marin istuu samassa pöydässä uuden rakkaansa, kampaajana työskentelevän miehen vieressä.

Illan aikana Sanna on useaan otteeseen tehnyt kauniita hellyydenosoituksia rakastaan kohtaan sivelemällä tämän poskea ja leukaa. Lukijan ottamassa kuvassa rakastunut Sanna istuu kampaajan vieressä ja on hetki sitten tehnyt yhden hellyydenosoituksistaan juurikin sivelemällä komistuksen poskea hellästi.

Sanna Marin ja kampaajarakas Emma-gaalassa. Lukijan kuva.

Teksti: jarikupiainen
Avainsanat: Sanna Marin

Kommentit

Oma kommentti