Tauski ja ex-ex-ex-vaimo yhteisellä lomalla: ”Ihanaa!”

Laulaja Tauski Peltonen matkusti ex-ex-ex-aviovaimonsa Tinan kanssa Turkin Alanyaan viettämään laatuaikaa. Parin yhteishaastattelu on luettavissa uunituoreessa Hymy-lehdessä. Nyt Tauski raportoi paikan päältä Hymy.fi:lle:

-Ollaan aivan käsittämättomän upealla lomalla täällä Alanyassa viikon mittaan juostu huonekaluliikkeissä ja sisustusliikkeissä, kun päätin yhtäkkiä laittaa asuntomme sisustuksen kokonaan uusiksi, Tauski naurahtaa.

Mies kehuu ex-vaimoaan:

-Mieletön nainen, jonka seuran olen menettänyt vuosiksi, kun yhteistä aikaa ei ole ollut mahdollista viettää! Illat on nyt istuttu suomalaisten kanssa legendaarisessa Heikin Baarissa jääkiekkoa katsoen ja mahtavaa ruokaa nauttien. Ja Jimmy-poikani on ollut ”iskällä” töissä, kun olen esiintynyt täällä.

Myös Tina kertoo matkansa olevan ihanin koskaan:

-En olisi ikinä uskonut, että ex-mieheni näyttää vielä minulle tässä elämässä tällaisen paratiisin. Ihanaa on ollut kaiken aikaa ja toivomme että matkamme jatkuu tästä eteenpäinkin yhteiseksi valituilla teillämme.

Tauskilla on Olive Cityssä Turkissa luksuskolmio, jonka piha-alueella on omat elokuvateatterit, uima-altaat, turkkilaiset saunat – ja luonnollisesti vartijat.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Tina Peltonen

Kommentit

Oma kommentti