Tauski ja Henna Peltonen: Mystinen ero!

Tauski Peltonen, Henna TuominenTanssija Henna Peltosesta on vireillä tutkintapyyntö, jonka pitäisi selvittää, syyllistyikö kohukaunotar petokseen maksattaessaan silikonirintansa lehdellä ja jättäen saapumatta kuvauksiin. Hennan aviomies Tauski Peltonen sen sijaan on erittäin yhteistyöhaluinen median suuntaan. Hänen viesteistään käy ilmi, ettei aviopari ole ollut pitkään aikaan yhdessä.

Hymyn kanssa asioinut Tauski teki selväksi, ettei hän ole kuullut Hennasta pitkään aikaan, eikä hän edes tiedä tämän olinpaikkaa.

Laulaja ei halua olla tutkintapyynnön kanssa missään tekemisissä, sillä se ei ole kuulemma hänen asiansa. Mies kertoi Hymylle teheneensä jopa avioehdon.

Pariskunta vihittiin Turun tuomiokirkossa viime elokuussa.

Lue myös Henna Peltonen: ero ja raskaus!
Nyt puhuu Tauski!
Hennan väite: Tauski halusi raskaudenkeskeytyksen!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Peltonen

Kommentit

Jos näin,lähde sitten kanssani Kuubaan! Olet vaalea ja …huh huh!

Näin on tunnen hänet. Asui virpin kanssa naapurissa naantalissa.Saunottiin usein.Ihan tavallinen suomalainen äijä.Mukava sellainen.

joo meinasin just laittaa myös et kyllä ne viime viikolla näky myllyssä. ei ainakaan näyttäny kovin erillään olevan. 😀

No viimeviikon Torstaina ne ainakin oli Raision Myllyssä,joten enpä sanois että ei ole pitkään aikaan nähnyt tai miten sen nyt kukin ottaa.

HENNA, jos et halua vaikeuksiin, kannattaisi vähän äkkiä maksaa ne kumitissit, kysy jos Hymy ottaisi vastaan esim. tilityksen Tauskista! Josko sillä saisit velan kuitattua, ennenkuin asia on oikeudessa!

Takuueläke ei todellakaan ole 900 euroa, taitaa olla vajaa 600 euroa.

Ei tässä ole mitään yllättävää. Näin niille käy, ja isot velat päälle. Kiva muistella vanhana 900 euron takuueläkkeellä menneisyyttään.

Kyllä näitä pelleilijöitä riittää,mennään kohulla naimisiin,ja kohta erotaan…Tauski&Henna…..Arto&Tuksu…..Jussi&Saana,ja tyhmät lehdet maksaa näille…

Ja Taas tuli taskunpohjalle roposia.Vanha konsti,En oo nähny enkä kuullu,hih….

Henna ota minut,oon aina ollu ihastunu sinuun,sun kauneus häikäisee minut,terv.Timppa.

Taas kävi Tauskille vanhanaikaisesti!Ensin ollaan niin rakastuneita,Sitte vedetäänkin jo morsianta turpiin!

Aluksi se on villiä seksiä ja sitten arki painaa päälle. Janokin on.

Tauski on meikäläinen, oikea alan mies. Kuten minulle, niin ei Tauskillekaan löydy yhtään naista, joka meitä kestäisi. Huikkaa ja voikkaa ihan liikaa. Toveri, vertainen, Tauski ei kun baanalle ja nuppi turvoksiin. Sillä ne naisongelmat ratkeavat ja hyvää jatkoa sinulle, jos oma ei riitä.

Pari kännikeikkaa kiitos, ei näitä pliisuja uutisia jaksa lukea.

Mikähän lehti mahtaa olla kyseessä joka maksaa ensin silikonit ja sitten meinaa tehdä vielä siitä jutun? Ihan omaan nilkkaan tais pamahtaa sekin veto. Ei tunnu missään.

hahahha.. no YLLÄRI, että eroavat :DDDD voi lololol. Seuraavaks vois olla Taukki & Saana tai vaihtoehtosesti Jussi & Henna. Jussi otapa pian yhteyttä Hennaan, joka hengaa kumitisseineen vapailla markkinoilla 🙂

Oisko viinamäenmiehiä ja nyrkkeilytaipumuksia omaava kaveri?

Kuka tollaisen hevosen hampaat omaavan kumitissin haluaisi? Henna on ällöttävän näköinen ja vielä kaiken lisäksi tyhmä…ei käy kaikilla pytyillä tämä idiootti. Tauskillakaan ei ole kaikki huoneet lämpimänä liioin. No, tämähän tietty noudattelee sitä vanhaa kaavaa…erotaan ja tapellaan ja sitten ollaan jälleen niin rakastuneita.

Fuck yeah,Taukki ja Menneisyyden hanget rules big time and always.

Oma kommentti