Tauski ja Henna: Riitaa myös rahasta!

Tauski PeltonenTauski Peltonen tilittää suhdesoppaansa tuoreessa Hymy-lehdessä. Pari ehti olla naimisissa alle puoli vuotta, kun Henna tuli jo raskaaksi, mutta avioerokin pistettiin vireille. Tauski myöntää, että myös rahasta parilla on ehtinyt olla riitaa.

Henna ei ole Tauskin mukaan tehnyt viime kesästä kuin kymmenisen keikkaa, joten omaa rahaa hänellä ei Tauskin tietojen perusteella ole.

-Olen pyytänyt, että Henna maksaisi tästä talosta joitakin kustannuksia, koska hän on kuitenkin myös asunut täällä. Mutta hän ei ole missään vaiheessa pystynyt siihen, Tauski huokaa Merimaskun merenrantatalonsa näyttävässä olohuoneessa.

Ongelmia suhteeseen on aiheuttanut myös se, että Henna on majaillut avioliiton aikana paljon Tampereella. Hän on kertonut asustelevansa tyttärensä isoäidin luona. Tauski on tutkinut asiaa tarkemmin ja saanut selville, että samassa rappukäytävässä asuu myös tyttären isä.

Lue Tauskin tilitys kokonaisuudessaan huhtikuun Hymystä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Peltonen

Kommentit

Suomen ehdottomasti paras musiikkialan ammattilainen niin ääneltään kuin sävellystaidoiltaan. Luultavasti Taunon vaatimattomuus ja lähimmäisenrakkaus ovat olleet syitä siihen miksi suhteet eivät ole toimineet, jotkut naiset kuitenkin haluavat sen pahan pojan eivätkä kunnollista suomalaista miestä kuten Tauski.

hennalla se vaan vanha suola- siis kaura janottaa.. ihahahaaaaaaaaaa.

Tauski oli oikeasti hyvä laulaja/lauluntekijä vielä 10 vuotta sitten kun keikkaili bändin kanssa ja teki tanssittavaa hyvää musiikkia. Sen jälkeen alkoi sekoilut, bändin tilalle tuli koneet ja naurettavat tanssitytöt. Harmi että mies on mennyt ihan pilalle viinan ja sekoilujen takia eikä hän suostu vanhenemaan arvokkaasti. Ja Henna… oikeasti niin kamalan näköinen nainen ja kehtaa tv:ssä suureen ääneen arvostella muiden ulkonäköä. Ei ole kovin terve jos näkee itsensä kauniina

Yrittäjä nimeltä Tauno Paavo Peltonen.

Hennan ja tauskin julkisuus taattu jatkossakin kun se näyttää kaikkia kiinnostavan! Tauski on ryppynen kun ikivanha alkon paperipussi, yäk!!

Se aivoton, joka jatkuvasti jaksaa puolustella hennan rahatilanetta- painukoot ……n! henna ON köyhä ja ruma.

Riitaa rahasta? Mistä ihmeen rahasta, eihän noilla reppanoilla mitään rahaa ole.

Otaha sie taas huikkaa ja unoha muijat….

No et ole,valheet näkyy kilometrien päähän. Kaks tahvoo kuvittelee olevas kovinki fiksuja kusetuksessaan.

Nähty on, tää on jo niin tätä. Paskaa puhutaan eroista, että saadaan rahaa. Tauski ja Henna on yhdessä tälläkin hetkellä ja eräällä ”sinkku” blogistilla on ne samat kaksi hoitoaan (se elättäjä ja kukkakeppi) vieläkin. Minäkö olen ainoa, joka ei usko tätä soopaa?

Tauski ja Henna ovat silti yhdessä liikenteessä, juuri nähty kauppakeskuksessa etelä-suomessa yhdessä.

Eihän nää kahden tahvon tilitykset oo enää mitään. Sama levy junnaa, ihankuin Tuksullakin.

Ihhahhhaaaa hepo hirnahtaa. En ihan a-sarjaan laskisi hevosta, vaikka kait se menee, kun ei muuta saa.

Tyhmiä kommentteja täynnä. Tauski tietää,että tarkoitus on vain loukata häntä. Olette itse kateellisia,tyhjäntoimittajia,runkkareita jne! Eikö ole parempi olla vain ok-naisien kanssa,vaikka harvemmin,kuin kärsiä impotenssista xxxxl-kokoisten kanssa!? Itse toimin samoin,en ole koskaan,enkä tule olemaan b-luokan naisen kanssa.Ex mustanvyön taekwondo!Black! Tauskin uusi elämä alkaa Kuubasta…La nueva vida!

Missit tulee illalla ja juhlat jatkuu. Rahaa on niin et ranteita pakottaa! Merenrantatalon arvo on Seiskan mukaan 1,6 milj. euroa!!!

Koettakaa olla naiset oikeita vaimoja Tauskille,älkää VAIN HYÖTYKÖ MIEHEN NIMESTÄ,omaa katoavaa julkisuutta pönkittämään!

Juo TAuNo tänää vaikka 3 litraa pöytäviinaa TITANICIN 3.ln:n matkustajien muistoksi. Tauno juo paljon, se hukuttaa myös sun murheet.

Mika=manageri,tuntee todellisen tauskin ja nähnyt naisien uhkailuviestit Tauskin puhelimessa!

voi helvetti!oot kyl törkee isänkuvatus!et maksa edes elatusmaksuja virpille!et ole kohta vuoteen nähny lapsias,pienenpiäs!kuvassas näkyy vain vanhimmat lapset!!ja kaikki tietää jotta pelon takia Henna ei ollu sun luksus mökisssäs!!mieti jo vähän mitä teet!exät sut tuntee ja lapset pelkää!!

Kertoisit tauski mieluummin alkoholiongelmastasi, taloudellisesta ahdingostasi ja väkivaltaisuudestasi. Ja lapsistasi jotka hylkäsit. Ja lopettaisit jo sen julkisuuskuvasi kiilloittamisen.

Henna Hevonen ei tule paljoakaan saamaan palstatilaa raskaudellaan, nimittäin aika moni muukin julkkistyrkky saa lapsen samoihin aikoihin.

Niin myötä kuin vastoinkäymisissä Tauski..

Tauski avautuu ja tienaa ryyppyrahat näin! Anna mun nauraa!!!

KATEELLISTEN PANETTELUA,TAUSKI ON HYVÄNTAHTOINEN JA NAISTEN MIELEEN! HARMITTAAKO ESIM.MIEHEN PITKÄ URA!TE RUNKKARI/JUOPOT UKOT,JOTKA VAIN HAAVEILETTE! TAUSKI TOTEUTTAA…!

Tauski, ikäisesi yli viisikymppinen pappa voisi pukeutua vähän muunlaisiin kuteisiin kun Ed Hardyihin ja kettinkeihin, puhumattakaan risoista farkuista. Olet nolo!

Tauski on niin nössöpoika kuin olla voi. Hyvä, että Daltoni-Henna tuli järkiinsä.

Ei sitä kaikkien kadehtimaa (heidän mielestä)kauaa kestänyt!

Tauskihan se jatkuvasti myy tilitysjuttuja lehdille että eipä taida itsellään olla raha-asiat kunnossa..

Jos tauski vaan juo eikä Henna voi olla siellä turpiinsa ottamassa niin mistä sen hennan pitäis maksaa?? Tauskin juomat vai??

Voi Tauski Tauski. Nämä raha-asiat ovat yksi niistä monista asioista, mitkä kannattaisi miettiä ja keskustella selviksi ennen avioliittoa. Jos tekee sen valinnan, että ottaa puolisokseen tyhjätaskun, niin sitten pitää vain maksaa mukisematta kaikki itse. Jännä, ettei noin iäkäs mies tätäkään tajunnut, kun oli niin kiire alttarille.

kyllä se mies on joka naisen ja perheen elättää,tämä munaton vässykkä,ei osaa kuin munaa heilutella ja vinkua,kaljapullo kyllä pysyy handussa,paskavaippa ei

Tauski on korviaan myöten veloissa, eikä maksa hylätyistä lapsistaan edes elatusapua, kun ei sillä raukalla ole edes rahaa!

Oma kommentti