Tauski paljastaa Hennan raskausyllätyksen!

Tauski PeltonenLaulaja Tauski Peltonen tilittää kohuotsikoiden värittämää kevättään Hymy-lehden huhtikuun numerossa. Tauskin ja Hennan raskautta ja rakkautta on puitu ahkerasti, eikä aiheelle tule siis vieläkään loppua. Laulaja toteaa uutisointiin, ettei kolmas avioero olisi mikään maailmanloppu, sillä mallityttöjä on jonossa. Tauski paljastaa jutussa myös tulevan lapsensa sukupuolen.

-Poika sieltä on tulossa! Raskaus on iloinen asia, tosin sanoin myös, että se saattaa tuoda vähän murhettakin, sillä minulle on kertynyt jo aika paljon lapsia, viisi, Tauski juttelee Hymy-lehdessä.

-Toivoinkin, että tätä lasten hankkimista olisi viivytetty edes parilla vuodella, Tauski toteaa.

Henna on ehtinyt hakea jo avioeroa, joten Tauskista tullee viikonloppuisä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Peltonen

Kommentit

Miten henna uskaltaa tuossa iässä lapsentekoon joha 50v täyttänyt.

Kun taukki kastat, kärsit seurauksista. Vai voisiko tässä kohtaa puhua siemennyksestä?

Aika rohkeaa Hennalta vielä tuolla keski-iän kynnyksellä alkaa lapsentekoon.. Tai en kyllä tiedä hänen ikäänsä mutta ulkonäöltään Virpiä vanhempi joten arvelisin 45-50?

Oho, hennahan kertoili, että kakara oli TOIVOTTU. Lopettakaa jo paskan jauhaminen ja pysykää kumpikin turpat kiinni. Huom. turpat (ainakin irvi-ien,joka valehtelee jatkuvasti ja väittää olevansa kaunis!!!!).

Aina toi kaulaketju huhuh rupee ahdistaa pukujen ja kaikkien kanssa, vähän niinku nykänen tyyli jämähtäny 90 luvulle.

Ei kukaan muistasi Tauskia ilman Hymyn jatkuvaa uutisointia. Wtf, yksi hitti 20 vuotta sitten, ei mitään lauluääntä ja keikat perseestä. Häpäisee ammattimuusikkokunnan. Levyjä myyty vitusti eurolla huoltoasemilla. Jätkä ei saa edes levytyssopimusta nykyään.

Oma kommentti