Tauski Peltonen haukkui hallituksen

Pysyvästi Suomen jättänyt ja Espanjaan muuttanut laulaja Tauski Peltonen toteaa painetussa Hymyssä, että elämä Suomessa meni liian tiukalle.

-Minulla on 50 000 euroa ulosottovelkoja ja väsyin tilanteeseeni, kertoo Tauski Barin Aurinkorannikolle yhteistyökumppaneittensa kanssa perustanut tuore ravintoloitsija.

Tauski paljastaa painetussa lehdessä uuden elämänsä suuntaviivat ja ottaa väkevästi kantaa myös poliittiseen päätöksentekoon:

-Joka toinen päivä iltapäivälehtien lööpit huutavat kuinka ”hallitus valehteli jälleen”. Kukaan ei tunnu kantavan vastuuta mistään. Tämä yhteiskunta on ajettu tilaan, ettei minua enää kiinnosta paskaakaan. Jos Suomessa äänestetään eduskuntaan pelkkiä valehtelijoita niin jossain on kyllä todella pahasti mätää.

Myös alkoholipolitiikka holhouksineen on Tauskista todella väärin.

-Tuo vaikuttaa minunkin työhöni, sillä ravintolat on ajettu niin ahtaalle. Aikuisia ihmisiä holhotaan ja heiltä väännetään väkisin pullonkorkkia kiinni. Olen tehnyt suomalaisten ravintoloitsijoiden kanssa yhteistyötä 37 vuotta ja he kaikki ovat tällä hetkellä todella stressaantuneita. Yritystoiminta on Suomessa tehty niin vaikeaksi että harva siihen haluaa ryhtyä, Tauski paukuttaa auringon alta.

Teksti:Hymyn toimitus (Laura Linna)
Kuvat:Hymyn arkisto
Avainsanat: aurinkorannikko, alkoholi, Tauski Peltonen, ravintola, muutto

Kommentit

Sä Tauski oot oikeesti aika raukkaräppänä. Käyköhän sulle niinku Jampalle?

Tauski on ilmiselvä turvapaikanhakija. Jos tulee Suomeen, uhkaa 50000 €:n ulosotot. Ei ihme, että tuollaisesta väsyy ja traumatisoituu. Onneksi voi kääntää selän vastuilleen ja häipyä maasta.
Turkissakin taisi olla jotain bisnestä, mutta eivät menneet aivan putkeen? Eikä Turkki muutenkaan taida enää houkuttaa. Mutta onneksi on Espanja, jossa suhteita on luotu jo ainakin poliisiin.

Miten sadattuhannet hyödyllistä työtä selvinpäin tekevät ihmiset ovat välttäneet kymppitonnien ulosottovelat, kun nämä pölvästit työnvieroksujat ovat kaikki ulosotossa?

Mitenkähän ne sadattuhannet ihmiset jotka tekevät selvin päin jotain hyödyllistä työtä, eivät ”omista” kymmenientuhansien ulosottovelkoja, niinkuin nämä ns. ”julkkikset”?

Oma kommentti