Tauski Peltonen kihlautui Gambiassa – tässä on 25-vuotias rakas, katso kuva!

Tauski Peltonen on rakastunut mies. Hän palasi hiljattain Gambiasta, jossa hän meni kihloihin 25-vuotiaan gambialaisen lääketieteen opiskelijan Mariaman kanssa.

Hymy-lehdessä on nyt ensimmäinen yhteishaastattelu onnellisesta pariskunnasta. Mariaman paperisota on vireillä ja pian hän on tulossa miehensä kotimaahan.

–Tuttavallani on gambialainen vaimo ja hän kehui gambialaisia naisia. En halua enää yhtään epäonnistunutta avioliittoa. Päätin, että jos vielä kerran menen naimisiin, avioliitto ei tule olemaan suomalainen avioliitto. Se tie on nyt nähty. Jos minun ja Mariaman suhde ei toimi, menen terveyskeskukseen hoidattamaan itseni, Tauski lohkaisee.

Mariaman kanssa Tauski kirjoitteli netissä kolmen kuukauden ajan. He vaihtoivat kuviaan, sähköposteja, puhuivat puhelimessa ja näpyttelivät tekstiviestejä. Tulevaisuudessa Tauski ja Mariama aikovat tehdä myös yhteisiä töitä, sillä Mariama osaa tanssia – hänestä tuleekin taustatanssija Tauskin keikoille. Lue uskomaton Tauski-haastattelu Hymyn printtilehdestä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen

Kommentit

Uusi valehtelija meillä siinä 😀 noh pian alkaa totuus naistenhakkaajastakin selviämään. + kaikki muut valheet 😀

Voi taukki,vanhentuva ukonräähkä!Nuo naurettavat tatskat ja nuori kehitysmaan vosu kainalossa eivät tee sinusta yhtään uskottavampaa.Söisit varmaan päivässä hatullisen paskaakin,jos se vain tulisi muotiin.

Missä on sormukset? miksi Mariam ei ole facebookissa?

Jospa tyttö olikin ensiapukurssilla ja siksi taustalaulajan ura kuullosti houkuttelevalta 😉 On noita suomipoikia jymäytetty ennenkin

Lääketieteen opiskelija vaihtoi alansa Tauskin taustatanssijaksi… Puhumattakaan nyt itse pääpalkinnosta!

Kukaan täysijärkinen nainen ei noin ala-arvoisen limanuljakkeen kanssa ole.

”Jos minun ja Mariaman suhde ei toimi, menen terveyskeskukseen hoidattamaan itseni”

Olihan tämä lupaus?

Suomalaisessa avioliitossa on tosiaan se paha puoli, että mustelmat ja ruhjeet näkyvät selkeämmin kuin esim gambialaisessa avioliitossa.

Oma kommentti