Tauski Peltonen vastaa väkivalta- ja viinaväitteisiin!

Tauski Peltonen, Henna TuominenLaulaja Tauski Peltonen puhuu suhdesopastaan maaliskuun Hymy-lehdessä. Hymyn verkkosivut paljasti muutama viikko sitten Tauskin Henna-vaimon muuttaneen kotoa tultuaan raskaaksi ja jättäneen avioeropaperit.

Henna väittää, ettet ole pysynyt raittiina?
-Pelaan kiekkoa neljästi viikossa, vietän studiolla koko kevään ja heitän parikymmentä keikkaa kuukaudessa. Ei ole nyt alkoholille aikaa. Myös vaimo voi paremmin kun ei alkoholia nyt käytä, Tauski vastaa.

Henna väittää myös joutuneensa lähtemään kotoa Merimaskusta aggressiivisuutesi takia?
-En ole ollut (väkivaltainen), mutta meillä on todella äkkipikaiset luonteet. Pahoinpitelytilanteet ovat olleet meillä molemmilla lähellä. Henna on harrastanut nyrkkeilyä, joten osaa hän tarpeen tullen kyllä puolustautua.

Lue Tauskin mietteistä lisää Hymystä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Peltonen

Kommentit

tauski on semonen etta en viit sano mitan . ei osa laula eika mitan muuta vaha kun marku aro mutta marku aro parepi ja osanen. ma nain kun kitesto kunigigar kaisa oli naimisit ja oli tauki laulomasa se oli poltari eika naimisit mutta en tieda kun joku tykaa tauski outon kaisa ei sekan osa laul.a

Ennustajahan ennusti Hymy-lehdessä, että näillä tulee olemaan ongelmia ja sanoi että älkää missään nimessä hankkiko sitä lasta, kun eivät osaa ottaa vastuuta toisistaan eikä itsestään..

Henna on harrastanut nyrkkeilyä, joten osaa hän tarpeen tullen kyllä puolustautua.”

Tosta voi lukea rivien välistä, että Hennalla on ollut tarvetta puolustautua.
On se kumma kun ei Tauskilla nuo naiset pysy..

Tauski vihjaa selvästi että Hennallakin on ongelmia alkoholin kanssa, tuo että ”vaimo voi paremmin nyt kun ei käytä alkoholia”.

edelliseen jatkoa…se mitä tuohon hevoshampaaseen tulee niin et sä mikään ainutlaatunen mies ole…tuo harrastaa seksiä vaikka jussi parviaisen kanssa jos se takaa palstatilaa sille.

ainaki loppusyksystä heitit paskimman keikan ikinä missä ollu hyvinkään ilonassa ympäripäissään ja jätit keikan kesken ku et enää pysyny pystyssä…turhaa sä tauski jeesustelet..ihmisillä on silmät päässä..lääpit akkoja vaikka ukot vieressä,hävetti niin vitusti sun puolesta enkä saanu edes lippurahoja kesken jätetyn keikan takia takasi,että se siitä…henkilökuntaki ”tykkäs” susta ihan älyttömästi

musta silmä hennalla risteilyn päätteeksi..kyllä taitaa olla jotain muuta kuin että olisi oveen törmännyt

Näyttää olevan oikein muoti-ilmiö nää on-off suhteet noilla turhiksilla. Ei kai ne muuten mistään rahaa sais, kun keksimällä lehdille kirjoitettavaa…

Harvemmin se Tauski stadion keikkoja heittää joten eiköhän suurin osa ole pikkukylien juottoloita missä esiintyy.

Joo, nauhalta tulee ja joitain keikkoja vedelty ihan ns. vasemmalla kädellä, kun oli ”kiire saunaan”. Ihan sekavia fb-päivityksiä, joita seuraavana pv:nä poistettu. Ja muka 5 keikka/vk, joopa joo. Hennasta taisi tulla heti ”ikäviä piirteitä esiin”, joita hän ei ala katselemaan, kun lopetti silmä mustana miehen tekojen puolustelut ja taisi silmät avautua todellisuuteen ja sen seurauksena reaktiot. Näitä on nähty ja ihmetyttää vaan, miten nämä naiset pysyvät terveinä näin epävakaassa suhteessa.

Keharit on taas täällä näköjään vaudissa kommentoimassa!

Huh, huh mitä paskaa… taukki ei edes vaivaudu vastaan kysymyksiin suoraa… Jokatapauksessa näkihän sen jo alusta asti että ne ei sovi toisilleen.

Mitä pahaa tavallinen kaduntallaaja on noille kahdelle oikein tehnyt, että heidän pitää joka väliin kiusata häntä olemassaolostaan ilmoittelulla?

”Verta kentälle” Sitähän kansa haluaa ja saa, kun kaksi tyrkkyjulkimoa ”taistelee”. Johan ihmiset heidät unohtaisivat, elleivät välillä hölmöilisi kuin Parviainen.
Todella säälittävää sairasta julkisuudenkipeyttä.

naapurin pikkukuntien räkälöissä se käy eikä laula edes niissä itse vaan tulee nauhalta

Kaksi toisiaan tinttaavaa turhaketta. Missähän tuolla on 20 keikkaa / kk? Perä-Hikiän takalavalla?

Oma kommentti