Tauski Peltosen aprillipila muuttui likaiseksi – raju riita!

Hymy-lehdessä tänään julkaistu Tauski Peltoseen liittyvä aprillipila on aiheuttanut sanasodan kahden musiikkiammattilaisen välillä. Television Bumtsibum-kapellimestarina muistettava Jari Puhakka hyökkää Tauskia vastaan rajuin sanakääntein.

Ilmeisesti Puhakka luulee Tauskin olevan Hymyn aprillipilassa mukana, sillä hän kurmuuttaa:

-Voi helvetti Tauski! Etkö enää mitään muuta keksi? Musiikkisi oli joskus sellaista mitä arvostin, muun muassa Sinä vain sai ensiesityksen Syksyn sävelessä, jossa olin kapellimestarina. Se on edelleen hyvä biisi. Mutta nää sun tempaukset on ihan titityy. Ei me alan ammattilaiset voida muuta tehdä kuin nauraa sulle. Keskity musiikkiin. Ehkä vielä osaat edes vähän sitäkin. Tee joku uus hyvä biisi ja lopeta metsäily. Sua arvostetaan musiikin tekijänä mutta puhelin ei soi just nyt, Puhakka tykittää.

Ja jatkaa:

-Okei, vaikka otsikko olis aprillipila niin ikävä kyllä niin lähellä arkitodellisuutta. Itse asiassa mun edellisessä kirjoituksessani ei ole mitään eroa onko aprillipäivä vai ei. Julkisuus on paskaa mutta jotkut hakeutuvat sinne tieten tahtoen. Nimiä mainitsematta.

Tauski ei jää lehdellä soittelemaan ja riita on valmis:

-Jari on nyt vissiin hypännyt muropaketista ulos ja kussu ensin raksuihinsa! Miten menee muuten Ukko Nooa turvonneilla rystysillä! Ai niin en muistanut antaa sovitusoikeuksia Sinä vain -biisiin!

Tauski leukailee vielä mediassa velloneiden naisten pahoinpitelysyytösten kanssa:

-Eikös muuten Jari Poika tuomittu muijansa hakkaamisesta, mun kohdalla ne on ollut vaan pelkkiä huhuja! Olet näköjään syntynyt voittajaksi monessakin lajissa Peltoseen nähden.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Jari Puhakka, aprillipila, Bumbtsibum

Kommentit

Oma kommentti