Tauski Peltosen jättiyllätys: Tämän päätöksen tein!

Laulaja Tauski Peltonen yllättää. Hän on jättänyt alkoholin.

-Moni asia on muuttunut elämässäni sen jälkeen kun tuli viisikymppiä täyteen viime marraskuussa. Aloitin siitä, että unohdan kaiken menneen. Siinä jäi alkoholi, jätin taakseni pirut ja otin enkelin kainaloon. Tänään voin sanoa että elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa, sanoo Tauski.

Hän toteaa, että nyt elämässä tuntuu ensimmäistä kertaa siltä, että työkin on vain huvia ja vapaa-aika yhtä ilotulitusta.

-Suurin pelastajani on uusi gambialaissyntyinen avovaimoni Mari (Mariama), joka nauraa vedet silmissä hullua huumoriani sekä omalaatusta tapaani käsitellä englannin kieltä. Mari ei ole koskaan maistanut alkoholia eikä tupakaa ja se pysäytti minut. Kun kuulin sen häneltä, oli päätökseni lopullinen. Olen erittäin rakastunut laulaja ja sekaisin Marista, Tauski nauraa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen

Kommentit

Ei se ”avovaimo” varmaan naura huumorille tai kielitaidolle, vaan äijälle itselleen.

Muuten voisi olla ihan komea mutta juuri se sen ruumiinosan pienuus on aina ollut se masentava pettymyksen aihe. En usko että voi tyydyttää ketään joka on saanut maistaa mustaa.

Mites tämä tumma kaunotar suhtautuu Tauskin miehisyyteen, kun noilla tummilla miehillä on pikkurillikin isompi kuin Tauskin ”sapeli”…riittääkö ”Marille”, onko sekaisin Tauskista?

Kuinkahan mones ”Korkki menee kiinni” -juttu tämä on… huoh!

Senkun näkis 😀 Tauski on kova poika puhumaan paskaa 😀 Sitä kun kyysenalaistaa niin saa vain Facessa estot 😀

Oma kommentti