Tauski puhuu gambialaisesta kihlatustaan: ”Ei ole epätoivoisen miehen merkki hankkia vaimo Afrikasta!”

Laulaja Tauski Peltonen esittelee gambialaisen kihlattunsa, Mariaman, Hymy-lehden sivuilla. Yhteishaastattelussa he kertovat myös tulevaisuudensuunnitelmistaan.

Tauskia harmittavat ilkeät puheet siitä, että hän tahtoi mustan naisen siksi, että saisi hakata ja potkia tätä niin, etteivät mustelmat näkyisi.

-Miksi löisin maailman ihaninta naista, joka arvostaa minua? laulaja kysyy.

Tauskia on myös nimitelty uudeksi Vesa Keskiseksi ja peloteltu maineen kärsivän, kun vaimokandidaatti tulee muualta kuin Suomesta.

-Täällä Suomessa tuomitaan niin helposti. Väitetään, että on epätoivoisen miehen merkki, jos hankkii vaimon Afrikasta. Minä sanon, ettei näin ole. Ei, ei.

Hän myös kiistää Mariaman olevan valkoisen miehen rahojen perässä.

-Totta kai epäilin aluksi Mariaman haluavan vain Eurooppaan, mutta Mariama vakuutti, että hänen sydämensä rakastaa minua. Mariaman mielestä saisin olla tyhjätasku. Ei häntä rahat kiinnosta.

Lue lisää Tauskin ajatuksia jutusta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Gambia, Tauski Peltonen, vaimo, Mariama

Kommentit

”Mariama vakuutti, että hänen sydämensä rakastaa minua. Mariaman mielestä saisin olla tyhjätasku. Ei häntä rahat kiinnosta.”

Vanhan miehen harhoja. Kyllä vaan Mariaama on just paremman elintason perään ja vanhat, tyhmät ja omahyväiset ukot on näille mariaamoille ainoa oljenkorsi ja pääsytie köyhyydestä.

Kuules Taukki ,ei kannata yhtään leveillä mustalla muijalla.. Minulla on tuttava mies ,noin seitsemänkymppinen ja hän laittoi treffi palstalle kuvansa ja tietonsa sinne Afrikan suuntaan,.. Muijaa olisi tulossa kuin pipoo.. Kaverini otti muutamaan yhteyttä ihan piruuttaan ja heti oli vaimo ainesta..Eräänkin kuustoista vuotiaan hyvän näköisen mimmin isä ilmoitti mitä pitää tuoda kun tulee pimun hakemaan pois.. Taisi olla pullo giniä ,säkki riisiä ja vuohi , jos oikein muistan… Naurettiin makoisat naurut että ei vooi olla totta… Kaverini lopetti kyllä ihan kohteliaasti kirjoittelut ja pahoitteli kun ei ollut vuohia… (röhönaurua)

Niinpä. Varmasti juu nainen rakastaa ihan täydestä sydämestään vaikka tyhjätaskus, kunhan pääsee Suomeen ja Suomen kansalaisuuden.

Lisäksi Tauskin logiikalla naista ei tarvitse lyödä tai muuten hakata,jos tämä on ihana ja kunnioittaa nöyrästi Tauskia. Eli jos nainen muuttuukin vähemmän ihanaksi ja kunnioituskin haihtuu, niin turpaan saa vetää kaksin käsin? Hyi mikä äijä. Säälittävä naistenhakkaaja.

Oma kommentti