Tauski raivostui suunniltaan JokesPhone-pilasoitosta: Nyt etsitään käsiin!

Laulaja Tauski Peltonen ei ilahtunut siitä, että julkisuudessakin uutisoitu JokesPhone-sovelluksen tarjoama pilapuhelu kopsahti Peltosen perheeseen.

Hän julkaisi numeron ja kirjoitti Faceen:

-Tästä numerosta tuli törkeä pilapuhelu klo 21.15. Jos et ilmoita kuka olet niin etsitään käsiin. (En ilmoita poliisille), Tauski uhkasi.

Tauskille kirjoitettiin vastaukseksi, että kyse on pilapuhelusovelluksesta, ei oikeasta pilapuhelusta. Tämä ei rauhoittanut miestä.

-Tänne ei soiteta kuin asiasta ja kylään ei ole tulemista jos ei erikseen kutsuta. Selvitetään kyseinen palvelu ja revitään piuhat irti, niin loppuu soittelut siihen, Tauski paasasi.

Lopulta selvisi, miksi Tauski otti niin kovat pultit. Kyse oli siitä, että soitto oli tullut hänen pienelle lapselleen.

-Tämä saa mut ihan liekkeihin, kun niitä (lapsia) aletaan häiritsemään. Jos noin törkeetä tai vakavaa asiaa kerrotaan lapselle tai vanhukselle, niin seuraus voi olla vakava. Hoidan palvelun pois tuota pikaa. Never call again, Tauski vakuutti.

Tauski ja Henna ovat taas yhdessä, kertoo puolestaan painettu Hymy-lehti. Katso paparazzikuva TÄSTÄ.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Tauski Peltonen, JokesPhone, puhelin pilapuhelu

Kommentit

Täysin nollan arvoinen juttu. Jos kyse oli Tauskin lapselle tehdystä pilapuhelusta, olisiko ollut aiheellista mainita se jutun otsikossa? Lisäksi vähän osviittaa puhelun sisällöstä, miksi Tauski hermostui. Tämä on ihan tyypillistä roskamediointia. Hymy voisi vähän ryhdistäytyä.

Hei. Otsikko ei ole sisällysluettelo, joten siinä ei voi mainita kaikkea. Tauski ei halua paljastaa puhelun sisältöä. Toivottavasti nautit jutuistamme vastaisuudessakin. Kiitos hienosta palautteestasi.

Oma kommentti