Tauski sekoili pikkujouluissa: Naistenvessassa, yksinpuhelua peilille, eksyi kotoa…

Tauski PeltonenNykyisin onnellisesti naimisissa oleva Tauski Peltonen paljasti Hymylle ikimuistoisimmat pikkujoulunsa. Muutama vuosi sitten oli lähdetty poikaporukalla joulutohinoihin Turun yöhön. Yhdessä vaiheessa mies lähti käymään vessassa, törmäsi peiliin, ja alkoi enempiä empimättä keskustella itsensä kanssa.

Kaveri tuli hieman myöhemmin irrottamaan juhlatuulella olleen miehen mielenkiintoisesta keskustelusta. Hieman selvittyään Tauski löysi itsensä naisten vessasta, jossa tajusi olevansa viiden naisen piirittämänä. Sen mitä vessassa tapahtui 20 minuutin aikana, Tauski jättää herrasmiehenä kertomatta.

Kotiin mennessään Tauski ei muistanut uutta osoitettaan ja päätyikin kiertelemään ympäri Naantalia lähes kahdeksi tunneksi.

Muutkin julkkikset avautuvat hassuista pikkujoulumuistoistaan marraskuun Hymyssä, lue sieltä lisää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen

Kommentit

Tauskin edessä bodi kaardit kantaa koko ajan peiliä, joten ei ihme jos para siihen joskus törmääkin!!!

Voi toista! Aika monikin on pikkujouluista kotiin kontatessaan unohtanut osoitteensa ja kotiutunut esim. hemaisevan sihteerikkönsä kotiin.

Tauski on alan mies, sen näkee kaikesta. Tunnen suurta yhteenkuuluvaisuutta hänen kanssaan. Varsinainen töppöhönö ja rapajuoppo, niinkuin minäkin. Otetaan uusiksi tulevissa pikkujouluissa Tauski.

Naiset vaihtuu mutta sankari on aina sankari ja ton sankarin housuissa on sen verran ruutia että niihin ei ole helppoa hypätä minkään kenen vaan ukon!

Niin tauskimaista. Eikä taatusti tuu muuttuun. Osoitteet vaihtuu, niikun akatkin. Ei löydä kotiin, eikä akkaansa -sen verran nopeesti kummatkin vaihtuu.

Oma kommentti