Tauskin exällä riittää miehiä!

Tauski Peltosen ex-vaimolla Virpi Kätkällä on meneillään seesteinen elämänvaihe.

-En ole edes ajatellut, että asuisin jonkun miehen kanssa yhdessä. Olen kyllä deittaillut, mutta se on amerikkalaistyyppistä deittailua, eli esimerkiksi ulkona illallisella käymistä. Se on ihan eri asia kuin seurustelu, Virpi tilittää tuoreessa Hymyssä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Virpi Kätkä

Kommentit

Helposti sitä silmäpussit tulee, ku joutuu kahden pienen lapsen perässä juoksemaan ja valvomaan…Toisin ku Henna, joka Livinkin ohjelmassa heitti mm. ”Mihinkäs muuhun sitä rahansa tuhlaisi ku itteensä”. Ja Hennallahan myös siis pieni lapsi ja toinen tulossa :/ Huhheijaa, siinä vasta ihana ja lapsiaan ajatteleva ”äiti”

Voi kamala tuota iskelmähaastattelua, paksu meikkikään ei piilottanut siskosten silmäpusseja! Hennalla on Facebookissa upeat kuvat, niitä on aina ilo katsella.

Olen nähnyt molemmat ihan livenä enkä ihmettele yhtään miksi tauski vaihtoi hennaan. On paljon kauniimpi. Tosin en ihmettele sitäkään miksi kummatkin naiset ovat tauskin jättäneet!

”Kauniimpi ja nuoremman näköinen kuin Henna. Hennan hampaat, ikenet ja iho on jotakin aivan kammottavaa!”
Olen katsellut ihan samaa.. Henna näyttää ikäistään paljon vanhemmalta ja jotenkin kuluneelta.

Kauniimpi ja nuoremman näköinen kuin Henna. Hennan hampaat, ikenet ja iho on jotakin aivan kammottavaa!

Virpi noussut pinnalle Tauskin avulla,ilman Tauskia tuskin laulaisi! Sinä vain soi 50vn kuluttua,mutta tuskin sentään bye bye baby!

Virpikin ollut ihan kaunis nuorena mutta Henna se hehkuu kauneuttaan ja on nainen parhaassa iässä!

Virpi on huomattavasti Hennaa kauniimpi ja hehkeämpi vaikka lienee liki 20v vanhempi. Ja Virpi on muuten päässy pinnalle ihan omilla taidoillaan eikä kenenkään salarakkaana.

”Näin Virpin kaupassa jo oli todella pahan näköinen, en ollut tunnistaa. Huomaa että naisella on kova stressi ja ikä painaa jo pahasti.”
No enpä olisi tiennyt, näyttää noissa kuvissa aina hehkeeltä. tuskin ihan tuoreita kuvia.

Näin Virpin kaupassa jo oli todella pahan näköinen, en ollut tunnistaa. Huomaa että naisella on kova stressi ja ikä painaa jo pahasti.

Enpä usko, että Virpi on itse Hymylle ilmoittanut tästä jymyuutisesta. Eiköhän Hymyn päästä olla oltu yhtedessä ja tiedusteltu vähän kuulumisia. Hymyllä on nyt kova hinku saada kaikki irti Tauskin ja Hennan sirkuksesta ja kivastihan tuo otsikko on muotoiltu tilanteeseen sopivaksi. Hätäisimmät voisivat luulla, että Tauskin viimeisin exä on jo heti laittanut uutta vaihdetta päälle ja etsii lapselleen uutta isää.

Siis syö ilmaisen illallisen ja lähtee sitten kotiin nukkumaan. Vanha köyhien opiskelijatyttöjen kikka.

MIEHIÄ KIUKUTTAA,KUN TAUSKI VOI VALITA NAISENSA AIVAN ERI TASOLTA,KUIN USEAT MUUT MIEHET! ÄLKÄÄ VAIN SANOKO MUUTA!

miinuksena että kelpasi se ällöttövä taukki tauski mieheksi

TAUSKI OLI ENSIN JA ON OIKEA ESIINTYJÄ! SUOMEN HUIPPUA JA 5-6 BIISIÄ JÄÄ HISTORIAAN,SOIMAAN IKUISESTI! MITÄ VIRPILTÄ JÄÄ??? KATEELLISTEN,HUONON ITSETUNNON OMAAVIEN,ILMAN KAUNISTA NAISTA ELÄVIEN UKKOJEN PASKAPUHETTA MUU!

Eipä tietenkään ole ajatellut asuvansa miehen kanssa. Eikö vaihtelu virkistäisi retku-Taukin jälkeen?

Voivoi. Ja tätäkö pitää hymylle itse ilmoittaa?? Julkisuudessa keinolla millä hyvänsä..

Oikein hyvä, että tällekään tyypille ei tapahdu mitään. Ei käy minun kateeksi kuuromykkänä jalkapuolena.

Oma kommentti