Tauskin ja Hennan erikoinen ero – katso mitä tapahtuu 10.3.

Tauski Peltonen, Henna TuominenTauski ja Henna Peltonen ovat järjestäneet viime viikkojen aikana melkoisia kahvipöytäkeskusteluja Hymyn ensimmäisenä paljastamilla uutisaiheilla erosta ja Hennan raskaudesta. Nyt avioerohakemus on myös virallinen, mutta mitä tekevätkään nämä kaksi taiteilijaa!

Kaikesta lehtien palstoilla käymästään debatista huolimatta heillä on Hymyn saamien tietojen mukaan yhteinen keikka 10. maaliskuuta. Asian vahvistaa myös Tauski itse.

Tauski on vihjaillut, ettei Hennan tanssiryhmä NiceKone enää esiintyisi jatkossa hänen taustallaan, mutta nähtäväksi jää, niin vikkelä tämä pari on liikkeissään.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Peltonen

Kommentit

Mä en kestä!!! Miten pystyn odottamaan 10.3. asti??? Tässä pitäis olla joku vertaistukiryhmä, jolle vois tilittää tätä tuskaa!!!

EN MALTA ODOTTAA ENSI LAUANTAIHIN, JOLLOIN PALJASTUU, MITÄ TAPAHTUU!! SEN TAKIA MULLA ONKIN JO CAPSLOCK VALMIINA PÄÄLLÄ.

On se mahoton tuo Tauski ja niiiin kypsä ikäisekseen.

Voi näiden ihmisten lapsi-parkoja =(… millaisessa maailmassa he elävätkään ja minkälaisen roolimallin saavat vanhemmiltaan…..surullista =((

Mä meen kattomaan nössö-Tauskia ja hotellikuvasessio-Hennaa!!

Toivon Tauskille lapsia useampien naisten kanssa kuin nyt on!!

Ja Kaija (Lustila) ja Jari (puh-puh-Puhakka…)

Matti ja Mervi, Arto ja Tuksu, Saana ja Jussi, Tauski ja Henna…

ON NIIN MIELENKIINTOISTA ETTÄ PITI OIKEEN KLIKATA JA KATTOO MITÄ NÄILLÄ TAAS ON KERROTTAVAA. OLISIKO TÄMÄ PARISKUNTA JO YLITTÄNYT JULKISUUSMITTARIN SARJASSA ”EPÄTOIVOINEN,JA JULKISUUTTA HINNALLA MILLÄ HYVÄNSÄ.

Oma kommentti