Tauskin ja Hennan erokriisi laajeni työasioihin: Potkut!

Tauski Peltonen, Henna TuominenHymy kertoi tällä viikolla Tauski ja Henna Peltosen erokriisistä, johon liittyy myös Hennan raskaaksitulo. Nyt Tauski on lähettänyt Hymylle tiedotteen, jossa hän väittää antaneensa vaimolleen kenkää kesällä perustamastaan NiceKone-tanssiryhmästä.

Tauskin taustalla tanssinut NiceKone vaihtuu miehen kertoman mukaan toiseksi tunnetuksi tanssiryhmäksi. Edelleen Tauski vihjaa NiceKoneen siirtyvän toisen ryhmän luotsaajan alaisuuteen.

-Henna Peltonen ei tule sopimuksien jälkeen esiintymään kummassakaan ryhmässä, Tauski päättää.

Henna Peltonen kertoo Hymylle, ettei hän nyt halua kommentoida Tauskiin liittyviä asioita, vaan keskittyy vauvaansa ja itseensä.

-Kaikki muu on toisarvoista, Henna toteaa Hymylle.

-Antaa Tauskin pitää sirkustaan.

Lisää Tauski-Henna-mediakohusta:

Tauskin ja Hennan mystinen ero
Hennan ero ja raskaus
Tauskin tilitys aihesta
Erokohu paisuu
Ero on lopullinen!

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Peltonen

Kommentit

Nimimerkille ”Sinä vain”. tavataan. laitetaan iso veto… olen 50v täyttänyt. ja tämä Tauski sitten… ihan tosiaan nobody! Onko tosiaan ihan levyttänyt?? Yhden kappaleen???

Tauski kommentoi jossain, et on ”rakastanu” Hennaa koko sen 7 vuotta jonka oli naimisissa Virpin kanssa. Aika jännää ”illuusio-rakkautta” outoa ihmistä kohtaan. Sit todellinen ”Henna” ei ollutkaan pidemmän päälle niin fantastinen, että 7 vuoden rakkaus oli sitte ihan ”turhaa”.. :)) Eipä menny taaskaan niinku elokuvissa..

nim 1961 jo kirjoitustyylistäsi huomaa, että olet alle 20 v. P

Viina on Tauskin todellinen rakkaus. Naisia tulee ja menee mutta viina on aina lähinnä sydäntä. Viina on hyvää!

Ei mullekaan tämä tauski ole muualta tuttu kuin täältä.. ja olen -60 lukulainen. Esinntyykö tää jossakin ja jos niin missä?

On saattanut pari levyä työstää, en ole asiasta varma, voin olla väärässäkin.

Ei mullekaan tämä tauski ole muualta tuttu kuin täältä.. ja olen -60 lukulainen. Esinntyykö tää jossakin ja jos niin missä?

^¨Musiikinystävä taitaa olla sitten aikaisintaan 90 luvul syntynyt kun ei tauskia tiedä 😀

Kuka Tauski ???? Kuka on käynyt tuon keikalla??? Mitä se esittää??? Täysin nobody ainakin mulle.

Tauski on yksi mauttomimpia ukkoja mitä tiedän. Miksi se pitää aina noita feikki Ed Hardyjä jotka ostanut muutamalla eurolla Turkin basaarista? Taukki, ne aidot Hardyt olivat muotia muutama VUOSI sitten, eivät enää. Vttu että sä olet jäänyt jälkeen ihan joka asiassa. Näytät vanhalta juopolta. Ainiin mutta sitähän sä oletkin!

Olis kannattanut pitää Hennasta kiinni mieluummin kun siitä kuningas alkoholista, nyt menetti taas vaimon ja lapsen!

Haluaisin nähdä Hennan hotelli Hakametsän baarin kylpyammeessa. Voisiko Hymy toteuttaa taas tämäntyyppisen kuvaussession?

On kyllä hyvin ristiriitaista – olen aina tykännyt Tauskin lauluista – niissä on todella syvälliset sanat. Ja hän itse toimii näin ”nurinkurin”.
Miten hän voi ihan oikeasti tulkita näin syvälle koskettavia kappaleita? Ihan oikeasti en ymmärrä?????

En ole koskaan nähnyt vastenmielisempää miestä kuin Tauski. Pelle koko mies. Kuvittelee voivansa tukkaansa blondaamalla ja ED Hardy paidoilla vaikuttaa nuoremmalta. Naurettavaa. Sama ukko hylkää raskaana olevan vaimonsa. Oksettavaa.

Mikään poika ole.. Vanha ukon käppyrähän se jo on.. Helvatan ikiteini josta ei koskaan tule vastuuntuntoinen aikuinen. On niinku parviainen..kohta taas pannaan nuorempaa ja nuorempaa. Hyi!

Just, niin hehkutti Tauk.. Tauski rakkauttaan Hennaan ja loppui kuin seinään kun seksistä tulikin seuraus. Hyvä Henna jos sinä otat vastuun!

Tauskilla taitaa olla maniavaihde päällä? Onnea vaan!

Hei mitä näille lempiväisille tapahtui? Näyttivät niiiin onnellisilta, kun vielä pari kuukautta sitten pusuttelivat ahkeraan. Kuka olisi ennustanut tälläistä päätöstä, ei ainakaan tämän lehden ennustaja.

Tällä luuserilla ei ole ole ollut koskaan virtaa muualla kuin alapäässä.
Toinen osapuoli tuntuu olevan samaa sorttia.

Tauskin kännitiedotteet!! Hahaaa!!!
Kun putki loppuu on varmaan morkkis ukolla!

Taukki on taas putkessa, ei oo selvää päivää nähnyt kuukausiin.

Tauski ja tauskin tiedotteet!! Hahaaa!! Onko taunon keikat vähissä, on vähän epätoivoista taunon julkisuushaku!! Henna sentään osaa olla hiljaa!!

tiuski.elätiuski,sitähänsä kysyit.Hirrrrrrrrrrrrveeesssä kännissä,oho nakki laukes vahingossa

Lain mukaan potkuja ei voi antaa raskaana olevalle;)- mutta eihän nämä kyyhkyläiset muutenkaan ymmärrä mitä laki on….Toisella velkoja vaikka muille jakaa ja toinen harjoittaa perheväkivaltaa kännissä kerta toisensa jälkeen….

Jaa, minusta kumpikin ihan pimeitä sekä Tauski että Henna! Katsokaa miten kumpikin on elänyt elämäänsä, ei voi nuoruuden piikkiin laittaa, toinen yli 30 ja toinen 50 ja kummallakin lapsia. Kumpikin joutaisi hoitoon.

^^ Käsittääkseni ei voi olla vahinkolapsi, jos on syntynyt avioliiton sisällä, joten hieman tarkkuuttaa hyvät kommentoijat.

Kyllä repesin Truutin kommentille ”Estelle Tauno Henna Vahingonlaukaus Peltonen”
Olisihan jo erikoinen nimi lapselle hahahahahhahah

Kuka idiootti haluaa tän jälkeen tehdä tauskin kanssa yhteistyötä?! Sehän on pilannut lopunkin maineensa ja tarvisi nopeasti apua ongelmiinsa!

Tauski taitaa olla sairas, ei ole terveen miehen merkkejä nyt ollenkaan!! Tekee lapsia maailmaan ja hylkää niitä sitä mukaa!! Ei ymmärrä!!

Mun muijan piti tuoda kaupasta kevytmaitoa mutta toikin kermaa.Ensi viikolla kerron lisää…

Kauan ne ehtikin olemaan naimisissa.
Tästä on tullut hirvee ”trndi” päästä julkisuuteen. Ensin mennään naimisiin, kerrotaan lehdissä ja blogeissa yms yhteiselosta kaikki, näytetään tissejä, rakastetaan niin paljon ja muutaman kuukauden päästä erotaan. Sitten vihataan toista yli kaiken, ja ”poistutaan julkisuudesta” – kunnes taas seuraavalla viikolla lehdestä saa lukea jotain naurettavaa.

Saako raskaana olevalle naiselle antaa potkut?
Ensi viikolla saammekin sitten lukea, että kohupari on tehnyt sovinnon ja odottaa innolla rakkauden hedelmän syntymistä. Nimeksi lapselle tulee Estelle Tauno Henna Vahingonlaukaus Peltonen

Siis kuka elämäänsäkyllästynyt Urpo edes käy ton Tauskin keikoilla. Olis edes mies, ja ottais vastuun alullepanemastaan lapsesta. Kertoo kyllä tyypistä paljon, kun vaatii muijaansa tekemään abortin, kun lapsi ei nyt sovi tähän saumaan kun se haittaa uraa… Siis mikä ura tolla luuserilla muka on? toi äijä on muutenkin varsinainen Danny 2. Ainoa ura mikä tolla on, että se on roskalehtien kannessa. Joo. lapso haittaa tyypin turhanjulkkiksen uraa.

täytyy sanoo Hennalle, et onnea kun pääsit eroon ”terveestä” miehestä! Kaikkea hyvää Henna ja onnea tulevaisuuteen! <3

Ei ole kyllä muistaakseni kenestäkään muusta pariskunnasta näin montaa juttuu ollu.Ovatko ehkä JULKISUUDENKIPEITÄ?

Oma kommentti