Tauskin kohutilitys erosta ja raskaudesta – täällä!

Tauski Peltonen, Henna TuominenHymy kertoi tänään ensimmäisenä mediana kohupari Tauski ja Henna Peltosen erosta ja Hennan raskaudesta. Nyt asioita kommentoi Hymylle Tauski.

Hän on puolijärkyttynyt Hennan raskausuutisesta.

-En tiedä mistään raskaudesta. Käsitykseni mukaan se on Hennan tapa äkkipikaisena tuoda asioita esille! Mikäli asia toisin todetaan ja siitä kerrotaan minulle virallisesti, niin mietin sen jälkeen vasta, mikä on kantani asiaan ja onko näin hektisessä työtilanteessa mitään mahdollisuutta ottaa vastaan perheenlisäystä, Tauski toteaa.

Hän kertoo Hymylle keikkailevansa tällä hetkellä huikealla 20 keikan kuukausivauhdilla. Esiintymisiä on sovittu pitkälle ensi vuoteen.

-Tämän lisäksi olen tehnyt urani tärkeimmän levytyssopimuksen ja uutta levyä tuotetaan studiolla koko kevät, tauotta joka päivä.

Lapselle ei siis taida olla tässä elämäntilanteessa kerta kaikkiaan aikaa?

-Tuntuu kyllä äkkiseltään siltä, että en ehdi ottamaan nyt juuri pikkuihmisiä lisää elämääni, Tauski toteaa hiljaisena.

Henna rakastaa julkisuutta

Hänellä on hieman sanottavaa aviovaimonsa julkisuuskuvasta:

-Mediasirkus näyttää olevan Hennan intohimo. Hän nauttii siitä että saa olla esillä kaiken aikaa milloin missäkin ”silikonisotkuissa”. Itse haluaisin pysyä pois hänen hauskoista ja hölmöistä tissitempauksistaan! Kyllä minulle riittää ihan tavalliset luomutissit oikein hyvin ja rakastan luonnonkaunista suomalaista naiskauneutta, Tauski nauraa.

Hennaa epäillään petoksesta liittyen silikonien maksattamiseen aikakauslehdellä. Hän ei tullut kuvauksiin, vaikka ne olivat silikonien hankkimisen ehtona.

-Henna on itse henkilökohtaisesti vastuussa siitä, mitä on velkaa. Tämä laulajapoika vain nauraa ja laulaa, Tauski keventää.

Pari on tehnyt tammikuussa avioehdon. Heidät vihittiin elokuussa. Tauski itse ei ole myöntänyt varsinaista eroa olevankaan, ellei sellaiseksi nyt lasketa erillään oloa tällä hetkellä.

Aiheesta myös täällä: Ero ja raskaus!
Tauski halusi abortin!
Mystinen ero!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Peltonen

Kommentit

On toi Tauski vaan aika hyvännäköinen, jopa tälläisen 46v. naisen silmissä. Ikinä en kyllä huolisi moista juoppoa, naistenhakkaajaa riesakseni.

Ton Tauskinääliön takia ei pitäisi tappaa yhtäkään sikiöö. En taatusti osta ton äijän levyä kun on noin valmis sanomaan, että on valmis surmaamaan oman syntymättömän lapsensa uransa takia. Että jos häneltä kysytään, niin oma ura on tärkeämpi kuin oman lapsen henki. Että ihmistaimelta nirri pois vain kuin rotalta tai kissanpennulta. että kun nyt herralle ei sovi vaikka n*ssiminen sopi. Niitä lapsia tulee maailmaan juuri n*ssimalla eikä mistään pyhästä hengestä.

henna vois levittää jalkojaan raskaus kuvissa että nähtäs ne uudet rinnat

Hyvä Timppalan !
Siinä avulias ’herrasmies/neiti’ tarjoaa auttavaa kämmentä, niin jo joku kritisoi…

Timppalan kaltaiset sivustasohijat ovat oksettavaa pohjasakkaa

Tämä Henna-turhis on julkkis vaan täällä Hymy-lehdessä, ja joskus pehmopornojulkaisussa Iltalehti. Molemmat samantasoisia lehdyköitä!

Ei kai Taukkia kukaan jaksa selvinpäin katella ja raskaana ei sovi juoda…

Joku toinenkin julkisuudessa viihtyvä tähdykäinen on keksinyt olevansa raskaana hätäpäissään… tai ainakin päissään. Tauski ei halua ottaa uutta pientä ihmistä vastaan. Mikä on vaihtoehto? Mahdollisen raskauden keskeytys? Voi elämä!

Henna!!Voin rueta isäpuoleksi mielellään,kun tuo tauski ei halua,olen Henna todella ihastunut sinuun,olet tosi kaunis ja sexy,ehkä tiemme kohtaa,love you.

Oma kommentti