Tauskin oudot viestit Facebookissa: Lapsi tulossa, parisuhteessa…

Laulaja Tauski Peltonen on julkaissut fanejaan kovasti hämmentäviä someviestejä parin viime vuorokauden aikana.

Nyt viestit ovat poistuneet ja tilalle on tullut Tauskin promokuvia ja muita päivityksiä. Niitä onkin tehtailtu vuorokauden aikana lähes tunneittain.

Mitä Tauskin sivuilla sitten oli?

Ensin Tauno kertoi, että hän ja hänen yksi ex-vaimoistaan saavat perheenlisäystä. Hän ei paljastanut kuka olisi kyseessä. Taunon ex-vaimoista tai elämänkumppaneista sekä Tina että Virpi ovat kuitenkin viisikymppisiä, Henna Peltonen on alle nelikymppinen.

Fanit kuuntelivat Taunon selityksiä epäuskoisina, mutta Tauski vakuutti kaiken olevan totta. Kyse ei Tauskin vastauksten mukaan myöskään ollut kissasta tai koirasta tai muustakaan eläimestä.

Nyt Tauski on poistanut viestit, mutta eilen hän ilmoitti olevansa parisuhteessa. Tämä viesti on edelleen näkyvillä. Yleensä parisuhdestatuksissa näkyy se, kenen kanssa ollaan parisuhteessa. Tauskin kohdalla ei näy.

Tauskin päivitykset jäävät arvailun varaan. Hänen ex-vaimonsa Henna Peltonen sen sijaan on yhdistetty julkisuudessa tunnettuun näyttelijään, Antti Reiniin, jonka koko Suomen kansa tuntee Vareksena.

Tauski julkaisi pari päivää sitten myös hyvin erikoisia valokuvia itsestään. Hän oli kasvattanut viikset. Kuva alla:

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Tauski, Henna Peltonen, Antti Reini, Tauno Peltonen

Kommentit

Oma kommentti