Tekijänoikeussota Lööppijulkkiksen ympärillä kiihtyy – nyt lataa Tuksun manageri!

Tuija JärvinenEilen Hymy kertoi Johanna Tukiaisen Lööppijulkkis-sinkun aiheuttamasta omituisesta tekijänoikeusjupakasta. Ohjelmatoimistopomo Ville Schroderus väitti kehitelleensä sinkun layout-idean ja ihmetteli, miksi ei ole saanut nimeään näkyviin sinkun yhteydessä tahi korvausta asiasta.

Johanna TukiainenTukiaisen tuottaja Tuija Järvinen naurahtaa Schroderuksen väitteille.

-Emme ole todellakaan tilanneet häneltä palveluja, mitään sopimuksia ei välillämme ole. Olemme keskustelleet vain yleisellä tasolla.

-Hän itse otti minuun yhteyttä Facebookin kautta ja myöhemmin puhelimella. Sain sen kuvan, että hänkin olisi halunnut meiltä biisin ja julkisuutta.

Järvinen myöntää olevansa anteeksipyynnön velkaa Schroderukselle siksi, ettei ole vielä lähettänyt lupaamaansa vapaakappaletta sinkusta.

-Kyllä Ville tässä on se osapuoli, joka soittelee. Ja soittelee öisin, Järvinen naurahtaa.

-Tarkemmin en tiedä hänen intresseistään tai motiiveistaan. Hän taitaa olla kiinnostunut julkisuudesta, olihan hän Idolsissa vuonna 2006.

Villen kuva tuolla:

http://www.villeschroderus.com/

Aiheesta lisää:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/tamapa-tasta-puuttuikin-johanna-tukiaisen-looppijulkkis-sinkusta-ideavarkaussyytoksia

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Lööppijulkkis, Ville Schroderus

Kommentit

Minä ainaki tykkään Villestä, hän on oma persoonansa, mutta eihän me kaikki voida/eikä saadakaan olla samanlaisia!!

Terkkuja Ville Kalajoelta äläkä välitä ilkeistä kommenteista!!!

Haiskahtaa, juttu ei mitenkään liity lööppiin, MollaMallaMaija.

Todella törkeää kommenttia MollaMallaMaija. Lisäksi on outoa seurailla ihmisiä.

MollaMallaMaija: Vitun stalkkeri. Eikö teillä oo parempaa tekemistä, siellä ah niin ihanassa (no ei tod.) Oulussa!! Hankkikaa elämä.

Turhia nää tukiaisen/ manageri. Lapsi on terve jos se leikkii mutta jos se ei osaa lopettaa(Vetäytykää hyvänsäänaikaa julkisuudesta)

Seuraavaks toi järjenjättiläinen myy alastonkuvansa koska ei muuten pysy julkisuudessa.

Ville pitäisi saada sinne BB.Taloon. Sitten siellä talossa tapahtus kaikkea kivaa. Sais laulaa oikein telkarissa. Muistaskohan sanat.

Viimeistään luettuaan Findancen arvostelun kiittelee Stroh… Sfpsb… Sdohc… Ville, ettei nimi näy kansissa?

Ahahahahahahahahah. Ehkä HIRVEIMMÄT sivut ikinä, kuka hemmetti tuollaiselta yläasteen ATK-tunnin töherröksen näköiseltä saitilta tilaa yhtään mitään?:D Ei kovin vakavasti otettavaa kuvaa bisneksistään anna tämä talli, ja ”ylläri” että nämä tutut tahvothan sieltä taas löytyvät listoilta:D No, saahan sitä yrittää, mutta kannattaisi jättää nettisivujen tekeminen jatkossa ammattilaisille, mikäli yritys haluaa olla edes hitusen uskottava… mutta tämä on vain minun mielipiteeni, eli absoluuttinen totuus.

ville ja tuksu sinne bb taloon siellähän alkais kohut jylläämään..

Tunnen Järvisen Tuijan! On muuten eri kova muija ja ei värähä vähästä kritiikistäkään!!! Puskee kallionkin läpi nääs.

Nono KKKKKKK!!!! Että se jaksaa tuo media vääristellä! Kaiken maailman pimiät toimittajat! Ei tietookaan street smartista ja glamuurisesta (kristillis-eroottisesta) lifestylestä!

Nythän mä vasta luin tarkemmin: Koko juttuhan alkaa ”nyt lataa tuksun manageri”!!! Uhkaus, jumalauta! Rikosilmoitusta!

Hassu sanaleikki kevennykseksi: Tuksun manageri = Maksun tunageri (tässähän voisi lanseerata uuden tunageri-termin, joka kyllä sopii jotenkin tähän jo nyt surullisenkuuluisaan lööppijulkkistouhuun…)

Älkääs ny kuulkaas! Se on viisdonaa per keikka (minimi). Siitä henkivartijat, äänimiehet yms. henkilöstökulut, niin jäähän siitä tod.näk. Tuijallekin vähintään 1000,-? Eli Jossulle sit kulujen jälkeen yleinsä jotain 2500-3000, josta verot pois, tietty. Nää on siis minimejä. Mitä sit joku Pori Jazz tai varsinkin DBTL missä on sisko mukana ja tanssishow laulun lisäksi. Joatin 8000,- voi olla lähellä? Täyskymppi? Mut on siinä managerilla ollutkin kova työ ja ei ihme, että mm. Shocr… Sfrog… Shcord… Ville haluaa myös biisejä Järviseltä!!!

Vielä kun saisi sen Veikko Samulin puhelimeen! Ja siellä jahdilla luvatut hitit! Ja valittua niiden kymmenien halukkaiden, tunnettujen suomalaisten mieslaulajien joukosta sen parhaan duopartnerin! Ja Vappu Pim…

Miten on manatsgeeri Tuija Järvinen, Tukiaisella ulosotossa veroja. Saatteko te palkan ” käteen ” vai ihan sitten kuitin kanssa Tukiaiselta vai saatteko palkkaa ollenkaan??? Ettei vain kävisi niin että ens vuoden puolella manatsgeeri haastaa tukiaisen oikeuteen maksamattomien palkkojen takia.

Hyvä, että Tuija pitää etäisyyttä kaiken maailman muka musiikki-ihmisiin, jotka yrittävät saada julkisuutta. Mitä meriittejä ja näkemyksiä näillä muka on? Rautainen ammattilainen Tuija hoiti hienosti tämänkin julkisuuspelin, kuten on hoitanut monta muutakin asiaa. Tukiaisen julkinen imago ei Tuijan aikana ole heikentynyt.

Julkisuutta meidän kautta??? Kuulehan Tuija Järvinen, teidän kautta hankittu julkisuus on PASKAA joka vie lokaan ja pois julkisuudesta. Te olette Tukiaisen kanssa Suomen uusio PELLE ryhmä. En kehtais enää näytellä siiderin turvottamaa naamaa joka lehdessä.

…uus tyrkky.

Noi sen kotisivutkin on ihan kauheet. Kuka voi tilata mitään noin amatööriltä! Ja hänkö MALLI? Omg. Mihin tää maailma on menossa? Paitsi…

Sain idean. Ville ja Tuksu yhteiskuvissa alasti ja voitais taas yrittää sinne pleiboihin 😉

Ville pitää panna laulamaan. Ville on hyvä laulamaan. Olen kuullut sen laulavan.

Ei ehei, Tuija Järvinenhän ei ole itse mikään julkisuushakuinen ihminen! Nyt puuttuu enää se, että Johanna Tee lähtee yllärivieraaksi BB:hen, joka alkaa syksyllä. Taannoinhan ohjelman tasoa nosti Martina ”puolella Suomen naisista on silikonit” Aitolehti.
Tuksulle tiedoksi: yllä oleva Järvis-juttu on valitettavasti osa p****-julkisuutta: uhoa vain näkyvyyden vuoksi.

Voi hitto… Kyllähän tuon Villen sivuilta heti näkee, mikä nolla on kyseessä. Puhumattakaan tallin ”tähdistä”, ö-luokan pelleistä, jotka ovat nolanneet itsensä jossain sen tason ohjelmassa, johon normaaliälyinen ei koskaan mene. Villen kotisivu voitaisiin varmaan luokitella homoeroottiseksi huumoriksi.

Olen jo aikaisemmin varoitellut, että tulemme näkemään ilmiön, jossa kaiken maailman lantakuoriaiset pyrkivät Jossu nimisen paskakasan huipulle ja sitä kautta julkisuuteen. Näit ala-arvoisia linssiluteita ovat ainakin

– Henna (bb:n jälkeen, kun ei ketään kiinnostanut)
– Niko (Tuksu-tv)
– Tuija
– Ville
– Korpiryssät

Ja lisää tulee varmasti. Aika hauskaa, että Tuija laittaa piikkiä Villelle julkisuuden hakuisuudesta, sama muorihan viettää elämänsä parasta aikaa saadessaan pallinaamansa lehtiin minkä tahansa törkyuutisen varjolla. Kyllä kakkakuoriainen kaverinsa tunnistaa. Hyi hitto, olette pohjansakkaa.

Street smarttia: ”…taitaa olla kiinnostunut julkisuudesta” – niin ne jotkut on niin omituisia…aahhahahha…nauran kuutamoon…hehehehehiiiiii…

Oma kommentti