Tekikö tämä suomalaispoika maailmanennätyksen?

RobinUusi turkulainen teinisensaatio Robin räjäyttelee numeroita. Pitkästä aikaa Suomeen on saatu pikkutyttömagneetti, ja sehän tietää huomiota, suosiota, ehkäpä jopa tuottojakin – ja levy-yhtiö nauraa matkalla pankkiin.

Vain viisi päivää sitten YouTubeen lisätty Robinin ensisinkku Frontside Ollie on kerännyt jo hämmästyttävät 1,6 miljoonaa kuuntelukertaa! Suomalaiselle kappaleelle näin lyhyessä ajassa kertyneenä luku taitaa olla jopa maailmanennätystulos.

Kommenttejakin video on kerännyt äimistyttävät yli 33 000 kappaletta.

Helmikuussa Robin julkaisee ensimmäisen levynsä. Sitten vasta nähdään, realisoituuko huuma rahaksi. Hyvältä kuitenkin näyttää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Robin

Kommentit

Juu, ihmeellisiä kommentteja pojan videot ovat tosiaan keränneet.

Tuntuu, että jotkut ovat katkeria hänen menestyksestään. Kummallista käytöstä. Se ei ole minulta ainakaan ollenkaan pois.

Tietäjän foliohattu kiristää.

Menestyksen syy on ihan vaan hiottu tuote ja osaava markkinointi, niinkuin se usein pakkaa olemaan. Bieber-konsepti siirretty onnistuneesti Suomeen, hieman paremmalla kampauksella vieläpä.

elä naurata
iltasanomia ei lahjota
on sulla jutut
s

Koko Robin touhu on kulissi.

Iltapäivälehti sai mainospalkkion Universalmusic-levy-yhtiöltä julkaisemalla Robinin musiikkivideolinkin etusivullaan.

Itunesin kärkeen pojan vei muutamien tuhansien eurojen täsmäosto eräältä nimeltämainitsemmattomalta osapuolelta.

Robin on söpö, hyväkäytöksinen ja lahjakas, tsemppiä hänelle. Ja juu, en ole teinityttö, vaan 59-vuotias, jo kahden lapsen isoäitikin.

Vähän kyllä ihmetyttää ne kaikki kateudesta kohoavat mollaavat mielipiteet, joita hänen videonsa on kommenteissa saanut. Ottakoot muut oppia Robinista, ja tehkööt itse perässä, jos pystyvät. Robinin menestys ei ole keneltäkään pois.

Oma kommentti