Tenavatähden raju elämä: Päihteitä ja linnareissuja!

Leif LindgrenKaikki muistavat TV:n Tenavatähti-kilpailussa Liljankukallaan hurmanneen, ärrää mukavasti sorauttaneen romanipojan, Leif Lindgrenin. Viimeiset kymmenen vuotta Leifin elämän täyttivät päihteet. Vankilanportitkin tulivat tutuiksi.

Nyt mies on tullut uskoon ja kiertää hengellisen lauluyhtyeensä kanssa evankelioimassa ja kertomassa omasta uskonratkaisustaan.

Uskoon tulon myötä kaveripiiri on mennyt vaihtoon.

-Pyrin silti soittamaan joskus näille kavereille, ja toivon voivani olla esimerkkinä heille pelastuksesta. Että on korkeampi voima, joka voi vapauttaa kaikista päihteistä, Leif kertoo Hymyssä.

Lue koskettava haastattelu kokonaisuudessaan maaliskuun lehdestämme.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tenavatähti, Leif Lindgren

Kommentit

hehe ei tainnu tulla kellekkään yllätyksenä et on joutunu vankilaan 😀

Siul on paljon kultaa, mersuja, volvoja ja muita teräshevosii alaha sie kaubamieheks! Heimoveljet jeesaa ja rahaa tulee nii et siu ranteet natisee!

Romani toiselle: Miul onkii Elviksen vanha Cadillakkii!

-On miulkii Jeesuksen vanha Taunus!

”Kyllä vaan valtaväestö on niin hienoa porukkaa, kun ne ei koskaaan tee mitään pahaa tai ei siitä ainakaan kirjoiteta samalla tavalla kun muista. Vaikka ne on oikeesti pahempia löytyy alaikäseen sekaantumisia ja kaikkea muuta, tuomitaan sitte kaikkia tasavertasesti ja kirjotellaan samalla tavalla eikä vain aina romaaneista.”

Elä nyt jauha paskaa. Mustalaiset tekevät rikoksia paljon enemmän suhteessa valtaväestöön. Sen voi todeta mitä tahansa tilastoja katselemalla. Lisäksi mustalaisten työttömyysluvut ovat aivan kamalalla tolalla.

Mutta tsemppiä Leifille, toivottavasti elämä on raiteillaan.

Leiffillä on kultaa ranteissa ja sormissa ja alla Mersu. Ei voi erehtyä heimosta. Tyhmä paljon töitä tekee viisas pääsee vähemmällä.

Hoi sie! Ota leuku mukkaa ja lähe markkinoil hevosii myymää!

Siinä on hieno mies. Ei ole miestä hienompaa joka uskaltaa tunnustaa rakkautensa ja nöyryytensä Jumalaa kaikkivaltiasta kohtaan. Siunausta Leifille! 🙂

Kyllä vaan valtaväestö on niin hienoa porukkaa, kun ne ei koskaaan tee mitään pahaa tai ei siitä ainakaan kirjoiteta samalla tavalla kun muista. Vaikka ne on oikeesti pahempia löytyy alaikäseen sekaantumisia ja kaikkea muuta, tuomitaan sitte kaikkia tasavertasesti ja kirjotellaan samalla tavalla eikä vain aina romaaneista.

Ärsyttää et meit manneja syrjitään,vaikka laki salli meidän työttömyyden!Lopettakaa mummojen varkaudet.

No eipä montaakaan kommenttia ole turhake saanut ja niistäkin vähintään kolme saman vajakin tuotoksia. Kirjoitustyyli ja -taitamattomuus paljastaa mustalaiset.

”piltakaa” ööh, musukamu kommentoimassa? Eipä yllätä tämä ”uutinen”. Kertokaapa kaikista tuomion saaneista musuista, eipä riitä tila, tökkimään alkaa koko serviisi.

töitä hälleki ja linnan tähtien riisin ruikuttajalle ruokaa!

Onkohan mode ite joku vähemmistön edustaja?

Mustalaisnainen miehelleen:
Mie taijan olla raskaana.
Mies:
Mistä sie niin päättelet?
Nainen:
Kun mie aamulla pillua pesin, niin johan se perkele varasti saippuan.

Vielä ku korvais kaikki törttöilynsäki vuosien takaa.. Vaikka ihan rahalla!

Lieffi on hyvä mies ja hyvä että on päässyt päihdekierteestä eroon! Suurinosa ihmisistä on niin vähäpätöistä porukkaa,että asiasta tietämättä on turha alakaa krjottelemaan negatiiviseen sävyyn. Leiffi on ollut montavuotta päihteiden orja ja pahasti,mutta nyt on elämä taas raiteillaan. Jaksamisia leiffille. PS:toivottavasti kuullaan myös uutta tuotantoa musiikin saralta! mielellään iskelmää eikä kaaleitten lauluja ne ei myy!

eikö ne melkeen kaikki lindgren joskus oo linnassa..ei tämä sikäli sukunimen perusteella mikään yllätys ollut.

Joka toinen viikko uskossa,ja toinen vedetään viinaa.

kumma juttu, kun aina kaikki rikolliset ja päihdeongelmaiset linnakundit tulee selittämään kuinka meidän muitten tulisi elää ja toimia oikein…

Hienoa Leiffi, että toivuit päihdeongelmasta. Tosin mikään korkeampi voima ei sinua parantanut. Sait itse motivaatiota parantua kun löysit (uskonnollisen) yhteisön, jossa sinua tuettiin päihteettömyyteen.

Runkkaa välillä vasemmalla, niin nivelesi kestävät paremmin.

Jos Leif saa edes yhden(tollon) ajattelemaan suhdettaan Jehovaan,on Herra tyytyväinen.

Leifin evankelioimistriathlon: Kävellen saarnapaikalle, pyöräillen takas kotio.

Hienoa Leif! On jo saatukin lukea tarpeeksi näistä luusereista,jotka menevät yhä enemmän pohjalle…pohjilta voi siis noustakkin? Kuka minkäkin nimisen avun turvin nouseekin,nostan hattua.Muistan kyllä liljankukkaleiffin,olit niin ihana poika.

Ihan mukava kuulla, että hänellä on nyt asiat hyvin. Kumpa monen muun kaidalta tieltä hukkaan joutuneen asiat järjestyisivät myös!

piltakaa vaan aivan rauhas.. tulee päivä kun ette enää pilkkaa ja toivoisitte että saisitte olla mukana kun jeesus tulee hakemaan omansa. jumala siunatkoon leiffiä

Kristusta suoneen niin ei muita aineita enää mahdu verenkiertoon.

Oma kommentti