Teuvo Hakkarainen: Vanhukset makaa paskoissaan, me hyysäämme ulkomailta tulevia

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen ei pyörrä ajatuksiaan ja sanomisiaan, vaikka hän sai tuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Mies laukoo kovilla painetussa Hymyssä, johon hän on antanut haastattelun.

-Tää on hullu maa. Sää puhut totta ja sut tuomitaan. Seuraava aste on että Suomeen tulee sharia-laki, täällä on jo sen esiaste, hän paukuttaa.

Hänen mielestään kantasuomalainen hetero on syypää aina, jos suunsa aukaisee. ei ole olemassa totuutta, on vain ”journalismia”.

-Tuolla vanhukset makaa paskoissaan ja me hyysätään ulkomailta tulevia. Laitetaan ensin omat asiat kuntoon, ennen kuin hoidetaan heidän asioitaan. Tuolta kun tulee ukkoporukka aavikolta niin kyllä niille avustajia löytyy mutta ei vanhusten hoitoon löydy, Hakkarainen manaa.

Myös EU:sta Hakkarainen vaahtoaa. Maksamme sinne kolme milardia ja saamme kaksi, hän sanoo.

Teksti:Hymyn toimitus (Lasse Tuorila)
Avainsanat: EU, Teuvo Hakkarainen, maahanmuutto

Kommentit

Kuulepas Hakkarainen, kuten kommenteista huomaat, möläytystyylilläsi saat torjuvan vastaanoton.
Kansanedustajalta ja nykyään peräti puolueen varapuheenjohtajalta odotetaan jo vähän tasokkaampaa keskustelutaitoa.
Olen sen verran nyt kesällä seurannut puheenjohtajanne tapaa ottaa kantaa ja perustella, että suosittelen parin sparraustunnin tilaamista häneltä.
Tulet huomaamaan, että voit petrata oikein roppakaupalla: mieti, mihin pyrin lausumallasi, mitä muutosta tavoittelet (pelkkä ai kun ottaa päähän, on uhmaikäisen kakaran kiukuttelua), kuvaa selkeästi asia’ jota haluat parantaa ja perustele se esiim. kuvailemalla nykymenettelyn seuraukset, sitten kuvaile tarvittava muutos ja maalaa sillä saatava hyöty, etu, parannus!
Muista, että työsi on vaikuttaa, kehittää yhteisen isänmaamme pärjäämistä, jätä jo turhanpäiväinen ja tyhjäpäinen kiukuttelumölinä katujengien touhuiksi.

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen laukoo totuuksia:-) Haloo, olet siis KANSANEDUSTAJA, miksi et itse tee asialle mitään, tuuliko niitä huulia heiluttaa, niin kuin muidenkin saamattomien poliitikkojen?

No se nyt on Herra Hakkaraisen ja muun hallituksen vika ku makaavat paskoissaan. Maanneet jo parikymmentä vuotta ja tulevat makaamaan niin kauan kuin ette anna rahaa/henkilökuntaa. Turhaa siittä nyt on maahanmuuttajia syyttää, siinä vähän niinku ampuu itseänsä jalkaan.
Supasta on muuten entinen hoitsu ja Hakkaraisen kaltaisten kakkahousujen takia sitä työtä kukaan jaksa..
Ja apropoo
Juoppoihin ja juopottolusta aiheutumiin kustannuksiin ja niiden hoitamiseen käytetyt rahat vois käyttää vanhuksiin. Vai mitä sanoo siihen Hakkarainen, itsekkin kovasti pulloon menevänä? Kuinka monta sairaslomapäivää alkoholi aiheuttaa ja mitkä ovat muut alkkisten aiheuttamat kustannukset?

Mies puhuu asiaa. Suomessa on vaan nykyään niin, että sananvapaus on mennyt. Vihapuheeksi tuomitaan kaikki, mikä liittyy näihin mamuihin.Vaikka suomalaisten suut on tukittu, se ei tarkoita sitä, ettei asioista puhuta laajalti pienissä piireissä, suomalaisten ajatuksia ei kukaan voi kahlita.

Hakkarainen ,miksi et tee mitään asialle vaan huutelet verkossa ja puun takaa kaikenlaista..En ole kuullut sinulta ainuttakaan puheen vuoroa esim. eduskunnan puhe tunnilla telkkarissa.. Jokainen meistä pystyy tuohon pään aukomiseen mutta sinä voisit jopa tehdäkin jotain..

[moderoitu]

teuvo on aivan niin oikeessa, kun vaan olla ja voi. ite olen seurannut sivusta ja hyvin läheltä tätä touhua vanhuksia kohtaan! joku raja pitäs olla, kun ne henkilöt jotka vielä sodan jälkeen ovat elossa kuuluisi saavan arvoisensa kohtelun! ei mene päähän tämäkään asia, että suomalaiset jonottaa leipää ja maahan muuttajat mässäilee ja valittaa täällä ruoasta. sit on kodittomia suomalaisia, jotka viettävät yönsä missä saa olla lämpimässä -missä nyt menee väärin???

Oma kommentti