Teuvo Hakkarainen varoi paljastamasta itseään Hondurasissa: Minut olisi kidnapattu heti!

Teuvo Hakkarainen kertoo kuulumistaan painetussa Hymyssä Marja Nymanin kirjoittamassa jutussa. Hän palasi hiljattain Hondurasista.

Ystävänsä Manuelin kautta hän tapasi maassa myös nykyisen rakastettunsa Larizan, 27, jonka setä Manuel on.

– Lariza on kova tyttö tekemään töitä. Hän työskentelee hammas- ja eläinlääkärinä. Hän asuu isänsä luona, joka on vakavasti syöpäsairas. Lariza on kovasti huolissaan isästään ja maksaa hänen hoitojaan, Teuvo juttelee.

Kaunis tummahiuksinen Lariza ei uskalla vielä suunnitella tulevaisuutta Hakkaraisen kanssa kovin pitkälle. Lisäksi hänellä on alakouluikäinen tytär.

Hakkaraista puukotettiin muutamia viikkoja sitten, ja mies tietääkin Hondurasin San Pedro Sulan olevan maailman yksi väkivaltaisimmista kaupungeista.

– Kaupunki on täysin jengiläisten ja huumekauppiaiden hallussa. Poliisi on voimaton. Ei tulisi mieleenkään paljastaa kenellekään, että olen europarlamentaarikko. Minut varmaan kidnapattaisiin lunnaiden toivossa.

– Jokin aika sitten puolentoista kilometrin päässä huumejengiläiset tappelivat keskenään, ja neljä ihmistä ammuttiin, siihen vaan kadulle.

Taannoin Hakkarainen vieraili La Ceiban kaupungissa, joka sijaitsee Hondurasin pohjoisrannikolla Karibianmeren rannalla.

– Kuulin kun lauma akkoja huusi hirveästi, ja siellä taas makasi yksi tapettu mies.

Voit lukea jutun joko verkon näköislehdestä tai painetusta Hymystä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Honduras, Lariza, Teuvo Hakkarainen

Kommentit

Oma kommentti