Thai-seksipalveluita poliisilaitoksen talossa – näin se käy Lappeenrannassa!

Hymy sai vihjeen Etelä-Karjalasta, Lappeenrannasta.

-Tulkaa tekemään juttu. Onhan tämä ihme paikka, kun thai-hierontalaitoksesta saa intiimipalveluja poliisilaitoksen nokan edessä, samassa talossa, kuului tarina.

Reportterimme lähti oitis matkaan.

Saavuimme Villimiehentie kakkosessa sijaitsevan kiinteistön pihaan, jossa toden totta on poliisilaitoksen toimintoja. Pääpoliisiasema on remontissa vuoteen 2014 asti, joten kyltit kertovat rikosilmoitusten vastaanoton, lupapalvelujen ja ulkomaalaispalvelujen löytyvän täältä.

Sulassa sovussa virkavallan kanssa on thai-hierontaa tarjoava yritys. Kyltitkin mahtuvat samaan kuvaan.

 

Ei häiritsevää

 

Helsingin Sanomat nosti thai-hierontapaikkojen synkän todellisuuden muutama vuosi sitten esiin. Se oli tehnyt ratsian Helsingissä, ja siinä selvisi, että paikoista sai aivan yleisesti intiimihierontaa ja muutakin seksipalvelua.

Poliisi päätti ratsata paikkoja ja saikin tulosta aikaan. Useita paritustapauksia ja laittomia maahantuloja saatiin selvitettyä.

Lappeenrannan Uutiset –niminen lehti kirjoitti tämän vuoden alussa thai-paikkojen pesiytymisestä paikkakunnalle. Se kertoi niistä saatavan myös seksipalveluja. Poliisiakin haastateltiin.

-Seuraamme ja tarkkailemme toimintaa ja tilanne on hallinnassa, totesi rikosylikomisario Kari Hyyryläinen Etelä-Karjalan poliisilaitokselta. Poliisin mukaan paikoissa ei ollut havaittu häiriöitä eikä häiriöistä ollut ilmoitettu poliisille.

-Ei ole syytä epäillä rikollista toimintaa, poliisi totesi. Rikosylikomisario oli sitä mieltä, että jos Lappeenrannan kokoisella pienellä paikkakunnalla esiintyisi sellaista, se tulisi nopeasti esiin.

 

Vuokranantajaa voidaan epäillä parituksesta

 

Hymy ei väitä, että poliisilaitoksen kanssa samassa talossa sijaitsevassa thai-paikassa olisi rikollista toimintaa, mutta seksiä siitä kyllä saa ostaa, se on vissi.

Testasimme asian.

Menimme paikan päälle. Puolen tunnin hieronta olisi maksanut 30 euroa. Ystävällinen arviolta nelikymppinen nainen vastasi jo heti ovella tiedusteluun mahdollisista muistakin lisäpalveluista.

Seksiä eli yhdyntää eli latinaksi coitusta olisi ollut saatavissa 150 eurolla.

Kaikki mikä ei ole rikollista, ei välttämättä ole hyvän tavan ja kulttuurin mukaista. Ei siis ihme, että lappeenrantalaisia ihmetyttää thaihieromon ja poliisilaitoksen samassa talossa pesiminen.

-Onhan tuo outoa, rappusissa vastaan tuleva 26-vuotias Janne toteaa Hymylle. Hän on vain päiväkävelyllä, eikä siis menossa poliisiin eikä thaihieromoon.

Tilat poliisille on vuokrannut valtion Senaattikiinteistöt neljältä eri yksityiseltä vuokranantajalta. 

Lain mukaan parittamiseksi voidaan myös katsoa paikan tai tilan järjestäminen seksipalvelujen myymistä varten. Vuokranantaja voi siis joutua pahimmassa tapauksessa epäillyksi.

Juttu on julkaistu Hymyssä 11/2012 

 

 

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: poliisi, Lappeenranta, Thai-hieronta, seksipalvelu

Kommentit

Oma kommentti