Tiina Jylhä kommentoi Tukiaisen uutta olemusta: Katso shokeeraava kuva!

Johanna TukiainenKeskiviikko-iltana Nelosen Maria-ohjelmassa esiintynyt Johanna Tukiainen sai uudella ulkomuodollaan katsojat haukkomaan henkeään.

Tuksun muhkeat ja kiiltelevät huulet näyttivät siltä, kuin naamaan olisi liimattu puutarhasta jättikokoinen etana. Kasvot tuntuivat saaneet aivan uutta muotoa, ja kiharapilvikin oli väistynyt suoremman tekotukan alta.

Keskustelupalstoilla alkoi välitön kuhina ja päivittely, mutta myös useat tiedotusvälineet noteerasivat Tuksun uuden olemuksen. Moni oli jopa valmis veikkaamaan, että Tukiaiselle tehdyt kauneusoperaatiot ovat pilanneet tämän ulkonäön. Tukiainen on kertonut huultensa kasvatusprojektista sekä toiveistaan saada kasvoihinsa niin kutsuttu lipolyysi eli rasvaa hajottava ruiskehoito.

Tiina JylhäHymy tavoitti kauneuskonsultti Tiina Jylhän kommentoimaan Tukiaisen päivitettyä olemusta. Jylhä toteaa, ettei Johannalle ole hänen tietääkseen tehty lipolyysihoitoa.

-Vaikka olisi tehtykin, se ei aiheuttaisi mitään (rasvan) jakautumista (kehossa ja kasvoissa), Jylhä kiistää.

Huulten täyttö Tukiaiselle on kuitenkin varmuudella tehty. Lopputuloksesta Jylhä toteaa:

-Tukiaisella näyttää olevan taipumus meikata ne hieman ”överimmäksi”.

Kuvassa: Tiina Jylhä (vas.) ja Johanna Tukiainen (oik.)

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Tiina Jylhä, Maria!

Kommentit

Voi ei 🙁 ihan kuin olis tyrkätty ne toiset huulet vaakaan tuohon alanaamalle.

Jokohan Nykäsen Mattia alkaa tuo kaunotar kiinnostamaan kun edellisestä kukasta joutui eroamaan?? Jospa nyt polkisi Tuksua mielummin kuin mopoaan,

Eikös Tiina klinikkansa kanssa saanut tuon karmivan tuloksen aikaiseksi? Häpeä Tiina, eikö sinulla ole mitään moraalia! Jos asiakas ei itse tajua, on kerrottava, mikä on ok ja mikä liikaa. Surullinen lopputulos.

järkyttävää ja samalla surullista. En usko että hän itsekään pitää peilikuvastaan joka muistuttaa enemmän pusukalaa kuin hehkeää tyttöä. Tyttöhän oli tähän verrattuna ennen sentään ihan ok näköinen, mutta nyt on naama pilattu ja silmät itkusta turvonneet. voi hyvänen aika. diureetit kehiin. toi tapolan vaalea sisar on niin helevetin totta

Surullista. Tällaisilla on usein kova kohtalo. Viina tai muu vie ennenaikaisesti….

Pitää vain toivoa, että parantuisi.

Jos toi edustaa Doctore Jylhän klinikan tasoa, kannattaa kiertää se kaukaa, hyi helvata!

kommentti 32 ..
taasko Johanna kehuit itteees 😀
ei tulisi mollausta jos ottasit itseäsi niskasta kiinni ja raitistuisit ja laihduttaisit ! ja olisit poissa julkisuudesta

Tukiainen näyttää luonnossa vielä pahemmalta,,Maria shown eteen maskeeraja teki melkein yliluonnollisen tempun että saatiin edes tuon näköinen kassi-alma ruutuun. Ja vielä älä tuksu viitti kirjoitella tänne koska jäät siitä aina kiinni. Olet todella pääsi kanssa pulassa,hae siihen apua.

nyt se selvis !! ei se ollut Maria!ssa Tuksu ..

se oli Loiro, Tyynenä . Thaimaan reissu verotti hiukan. tuli vähän pämpättyy, niin siks olemus oli vähän kärsinyt !!

Voi laupias taivas! Suorastaan hirveen näköinen harppu! minkävuoksi on ihan pakko pilata ulkonäkönsä noin karmeeksi?!
näkyy olevan villitys kun täytyy työntää tuota botoxia huuliin,Lampenius on myös laitattanut huuliinsa ja on karmeen näköinen törröturpa..hu,huh.

Tässä naisille mallia, miten tulee laittaa itsensä.
Siinä vähän kateellisille naisille mallia.
Kyllä miesten päät kääntyvät.
Hyvä Johanna!

Omasta mielestä näyttää kauniilta ja hyvä niin. Suomesta toi pyryharakka ei tule koskaan saamaan miestä muuta kuin pumpattavan mallin.

Tuksu voisi jättää kortisonin vähemmälle, sehän tunnetusti turvottaa.

Hahhahhaa, onkos tämä kuvakaappaus Star Warsin Jabba The Hutista vai

Katso lapsi peiliin…
aloita elämä ihan toisella tasolla..
tämä ei ole sinulle sopiva..

olisiko aika havahtua…
elämä on vielä edessä kuitenkin

alkumetreillä voi harhautua mut tee jotain.. pysähdy ja mietimikä on oikein

onneksi siellä luki kumpi on kumman kuva en olisi eroittanut muuten heitä.

Voi hyvä kauhistus minkä näköinen rumilus.
Ihmettelen suuresti sitä että miksi vanhempansa ei puutu mitenkään tyttärensä opastukseen miten julkisuudessa tulee käyttäytyä ja uskovaiselle ihmiselle ulkoisen kauneuden metsästys ei ole soveliasta.
Ihmisen sisin olemus loppusuoralla on ain kaikkein tärkein.

Mimmi otti huulensa julkisuudessa. Maksatti ne lehdellä.
Mimmi esitteli huulensa julkisuudessa joka hemmetin kolossa.
Nyt mimmin ulkonäköä päivitellään. Mitä media tekee väärin?

Vastaus: EI MITÄÄN

Johanna hae apua,itsesi vuoksi.Muuta ulkomaille! Please,itsesi vuoksi tai muuta vanhempiesi luokse ja pyydä apua ja terapiaa.Ei kukaan muukaan ihminen tuollaista panettelua kestä.Rehellisesti sanottuna,et näytä etkä vaikuta kauhean hyvinvoivalta! HAE TYTTÖ PIENI JA RAKAS APUA !

Johanna itse kertoo käyttävän kolmea (!) eri lääkettä painononpudotukseen!Kolmea!Samaan aikaan!
Naamasta päätellen neitokaisen maksa ja/tai munuaiset ovat poksahtamassa!Eikä ihme,tollainen laihdutuslääkkeiden sekakäyttö taatusti hajottaa sisäelimet!
Eukon kehohan on ihan mielettömässä nestelastissa.Sen pumppuhan sanoo kohta sopimuksen irti!
Toihan pitää viedä sairaalaan!Sisäelimet ei selkeästikään enää pelaa,niinkuin pitäisi!
Pelkäänpä,että kohta saadaan lukea uutisia..

Ei ne huultentäytteet, vaan viina + lääkkeet, jotka saa aikaan kauttaaltaan koko kroppaa ja kasvoja myöten pöhöttyneen ja äärimmäisen turvonneen olemuksen. Paksut huulet toki korostaa kummallista uutta ulkomuotoa. Viina ja lääkkeet pois Johanna, heti.

aivan kamalan näkönen nainen. Täytyy sanoa että enemmin Tapolan Mervi kun tuo turska. Kaamee mötkö, hyi… Miten toi tuksu voi pitää itseään kauniina ja näyttävänä glamour-tanssijana? Kyllä on kieroutunut käsitys omasta ulkonäöstään.

aivan karmea otus, tohon ei viittis kepilläkään koskea. sekin lahoais pilalle!!!

Vai hiukan ”överiksi”. Saa Sam raimi uuteen evil deadiin meikkaamatta semmosen pääosan esittäjän että on takuu k-18 kamaa.

Jylhää taitaa kaduttaa kun lupautui laitattamaan Tuksulle fylliä huuliin. Julhä parka luuli saaneen mainosta firmalle… sai kyllä.. tosin negatiivista.. heh

Tämä samainen nainenhan tuossa taannoin väitti olevansa samalla viivalla playboy pupujen kanssa 🙂

TOI KUVAN NAINEN” ON EHDOTTOMASTI SUOMEN KAIKKIEN AIKOJEN RUMIA NAINEN! JA LUULEE OLEVANSA KAUNOTAR-SÄÄLITTÄVÄ ÄMMÄ

Tulee kuvasta mieleen vuosien takaiset P.P.Peteliukset hahmot :))

Mitähän ”Dr.” Tiina Jylhä tietää kauneuskirurgiasta muuta kuin ”ottavana” osapuolena :D? Minä en menisi sen pyydyksen vastaanotolle edes asbestipuvussa.

Ja tämän näköinen nainen ihmetteli blogissaan, miten vaatimattoman näköiset ja meikkaamattomat naiset saavat miehiä ja lapsia, kun taas he ”näyttävän” näköiset naiset eivät. Miksiköhän näin on…tosi vaikea tätä dilemmaa on kyllä ymmärtää, kun Tukiainen omasta mielestään on kansainvälisen tyylin omaava hemaiseva kaunotar seksihuulineen. Nuori ja älykäskin vielä! Ja tosi vaatimaton 😀 Aivan liikaa siis kaunaisille, sodan kokeneille suomalaisille! Me ei vaan ymmärretä lahjakasta taiteilijaa!

Kuvan nainen haukkuu joka paikassa muita suomalaisnaisia rumiksi.

Oma kommentti