Timo Jutila ylistää kaunista vaimoaan: Satu on elämäni löytö!

Kiekkolegenda Timo Jutila juhlii joulun alla vaimonsa kanssa 6-vuotishääpäivää.

– Satu on elämäni löytö. Ei hänen kaltaisiaan ole kuin yksi maailmassa, Juti kiittelee Hymyn painetun lehden haastattelussa, joka on toimittajamme Juhamatti Niemisen käsialaa.

Joulu on Timo ja Satu Jutilalla rakkauden juhla. Rakastavaiset kihlautuivat jouluaattona vuonna 2013. Vuotta myöhemmin pariskunta meni naimisiin 19. joulukuuta, joten tulevan joulun alla he pääsevät juhlistamaan 6-vuotishääpäiväänsä.

Koko kansan kiekkolegendalle, kevään 1995 MM-kultajoukkueen kapteenille aihetta juhlaan tuo myös jouluaatolle osuva syntymäpäivä. Tänä vuonna mittariin tulee 57 vuotta.

– Olemme molemmat jouluihmisiä. Joulu tarjoaa mahdollisuuden rauhoittua, synttärit ovat siinä lähellä. Molempien, kihlojen ja häiden, jälkeen olemme suunnanneet Dubaihin matkalle, Juti muistelee.

Tänä vuonna Dubain matka jää tunnetuista syistä väliin.

– Satu on ollut elämäni löytö. Ei hänen kaltaisiaan ole kuin yksi maailmassa. Se tunne ja persoona, ne tekivät vaikutuksen. Juttumme lähti luistamaan saman tien, Juti muistelee painetun lehden jutussamme.

Juti on ollut aiemmin kaksi kertaa naimisissa ja hänellä on kolme aikuista lasta, jotka ovat asuneet jo pidempään omillaan. Sadulla on aiemmasta suhteestaan 18-vuotias poika, joka suuntaa alkuvuodesta armeijaan.

– Meillä on kummallakin takana elettyä elämää. Ymmärrämme hyvin toisiamme, Satu kokee.

Satu tunsi Jutin julkisuuskuvan, mutta tutustumisen myötä tutuksi tuli persoona.

– Juti on äärimmäisen sydämellinen ja rakastava tyyppi. Sellainen, johon pystyy luottamaan.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: joulu, Timo Jutila, Satu

Kommentit

Oma kommentti