Timo. T.A. Mikkosen aivohalvauksen yllätystausta!

Tammikuun Hymy-lehti kertoo, että Timo T. A. Mikkosen omistama Oy Timo. T. A. Mikkonen Communications Inc. Oy on joutunut ulosottoon. Asia olisi helppo ymmärtää Mikkosen itsensä eli koko yrityksen sielun sairastuttua vakavasti lokakuun alussa. Firma joutui kuitenkin ulosottoon tismalleen samana päivänä, kun Mikkonen sai sairauskohtauksensa.

Toivoa sopii, ettei kunniastaan tarkka mies ole ottanut liian raskaasti elämäntyönsä eli osakeyhtiön maksuvaikeuksiin joutumista. Tammikuun Hymyssä asiasta lisää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: ulosotto, Timo T.A. Mikkonen, aivohalvaus

Kommentit

Talo fiman nimissä ja akasta tehty toimitusjohtaja…mitä tämä media-alan firma mahtaa tehdä ja kampaaja johtaa toimintaa ja isäntä sokeana, halvauksen saaneena makoilee letkuissa. Rouva ruvennut tituleeraamaan nyt itseään vielä yksinhuoltajayrittäjäksi voi h….tti on otsaa tällä karvankähertäjällä ja nokkakekkavalla malliäidillä, menisi töihin niin tietäsi mitä ihan oikeasti on perheenäidin elämä. Otti vanhuksen ja teki lapset tuollaisen vaarin kanssa ja tässä nyt sitten ollaan, voi syyttää ihan vaan itseään.

Mielestäni jos Nina olisi laiskuri käynyt töissä, tämä olisi voitu välttää (siis ulosotto), yksi ja vielä eläkeikäinen mies joutuu tuomaan elantoa perheelle, kun muija makaa kotona, vaikka lapset ovat jo suht isoja, toinen taitaa olla 9 tai toinen 10 ! Miten kukaan nainen voi olla niin laiska.

Huomaa että kommetoijina ihmiset joilla ei mitään hajua aivoverenvuodosta,siitä toipumisesta ja syistä.

Toipuminenkin voi edetä verkkaasti,tai sitten ei.Takapakkia voi tulla,vaikka kaikki näyttäisi olevan kunnossa tänään,Huomenna voi olla taas jo ihan erijuttu.

Missään ei ole lukenut,että näkisi.On puhuttu,että mahdollisesti voi hahmottaa valoja.
Kannattaisi ensin lukea,ja sitten vielä ymmärtää lukemansa.

Timpalla tuloja ollut viime vuonna lähes nolla. Sama edellisenä ja sitä edellisenä .
Meidän suurella kampaajalla ja tietäjältä täysi nolla.
Ihmeekkös jos hurskas perhe myynnissä.

Niin, olisihan se kiva, jos olisi sellainen kielto, vaikka ihan laki, että mitään taustatietoja ei saa julkaista.

Sitten julkkikset voisivat vapaasti kertoa oman ”totuutensa”.

Onhan se suorastaan rikos kommentoida Pyhän Perheen asioita.

Ooh, hömppälehden tilaajat kommentoi. Menkää häpeämään olemassaoloaenne, pellet.

Nina kääntänee tämän niin, että pankki haluaa viedä talon puolison sairastumisen takia. Sitten saamme lukea haastatteluja siitä, kuinka hän taistelee kotinsa puolesta.

Samaa ihmettelen, meillä asunolainaa piti lyhentää joka kuukausi 15 vuotta ja sitten oli oma tupa ja oma lupa. Pankki ollut aika lepsu, kun pelkillä koroilla antanut asua pankin talossa.

Eikös Mikkosilla ole ollu toi taloa jo iät aijat ja silti on vielä maksamatta.

Pyhä Sylvi (vierailija), 28.12.2011 klo 18.32
Hankkikaa oma elämä!

Olet varmaan itse hankkinut, kun nyt on alennusmyynnit.

Verokeplottelijan surkea kohtalo. Ja vielä reservin majuri. Lasten kohtalo säälittää. Eivät he saisi olla äitinsä pelinappuloina helppojen tulojen hankinnassa.

Mikkosella on varmaan ollut asuntolainassakin sairauden varalta vakuuutus! Lisäksi voi olla muitakin vakuutuksia, joten sillähän se perhe elää paremmin kun aikoihin. Tietysti henkisesti on raskasta, mutta tarkoitan taloudellisesti.
Uskoisin, että Niinalta ilmestyy ensi jouluna kirja: elämäni raskain vuosi.
Jos firma on ulos-otossa, ja talo on kiinnitetty, niin sehän kuitenkin tarkoittaa että Niina hakee pian itselleen ja pojilleen uutta asuntoa.
Jossain haastattelussa Niinalta kysyttiin, olisikohan ikävän sairastumisen voinut välttää. Niin kuittasi ettei sellaista kannata nyt enää ajatella. Tilanne on mikä on. Tosiasia kuitenkin on, että Timo T.A:lla on ollut äärettömän kova stressi jo pitkään, joten olisikohan sittenkin tällä ollut osuutta. Olisikohan hiukan rennomalla perhe-elämällä ja vastuun jakamisella voinut hiukan relata enemmän, ja antaa jo eläkeläismihen nauttia eläkepäivistään?

Taitaa olla lehtien rahastusta koko show! Timolla nyt ei ole mitään ongelmia vakuuttaa lääkärille että sain aivohalvauksen. Siellä vaan köllötellään sairaalassa veronmaksajien piikkiin ja hymy maksaa lainan lyhennykset..

Ei ole tullut seuratuksi Mikkosen asioita. Mikä tuon firman toimenkuva on?

Ulosottoon joutuminen ei ole yllätys. Tuloja ei kai ole ollut käytännössä ollenkaan vuosikausiin. Mikkosen terveydentilasta on eri lehdissä erilaisia tietoja, joten vaikea sanoa, missä oikeasti mennään.

timo tan virma ei ole ollut ulosotossa koskaan ennen tätä keissiä, lukekaa lehteä niin tiedätte taavit.
itse olen lehden tilaaja.

Maksuvaikeuksienko takia ämmä tilittää melkein jokaisen paskavaipankin vaihtamisen medialle?

Mikkosen yrtys ollut jo vuosia vaikeuksissa, ei tuloja, vaimo kotirouva, hienot autot, pilvilinna taitaa kaikki olla yritksen nimissä eli bye, bye ja kohti Jakista tai Kannelmäkeä. Missä sairaalassa mies makaa, alkaa tuntua rouvan jatkuva myynti miehensä tilasta isolta huijaukselta.Välillä pysyvästi sokea ja sitten taitaa nähdäkkin, toipuminen sitä sun tätä, lehdet maksavat rouvalle vai onko Timppa käsikirjoittajana???? Normaali perhe ei myisi sairautta lehdistölle, ei enään tiedä mihin uskoa.

Nämä hymy-lehden jutut on ollut sieltä minne aurinko harvoin paistaa. Lukeeko näitä joku.

liekko sillä akallakin ollu asiaa aivovammaan…

Oma kommentti