Timo T.A. Mikkosen kummat asuinkuviot!

Timo T.A. ja Nina Mikkonen perheen 60-vuotisjuhlissa.Tammikuun Hymyssä kerrotaan mediayrittäjä Timo T. A. Mikkosen saaneen aivoinfarktin samana päivänä, kun hänen firmansa joutui ulosottoon. Jutussa kerrotaan myös Mikkosen firman omistuksessa olevasta Pilvilinna-nimisestä talosta, jossa sijaitsee myös Mikkosten koti. 338-neliöisen talon pinta-alasta firmalle kuuluu noin puolet.

Kummastusta ovat herättäneet Mikkosen viime vuoden henkilökohtaiset tulot eli 17 495 euroa. Verojen jälkeen kyseisestä summasta jää käteen tonni ja rapiat kuussa. Kun yleisin tapa hoitaa yhtiölle yksityisasumisen kulut on maksaa sille käypää vuokraa, Mikkosen henkilökohtaisilla tuloilla näyttäisi olevan lähes mahdotonta maksaa osakeyhtiölle sille kuuluvaa osuutta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Timo T.A. Mikkonen

Kommentit

Minusta Nina on tosi kaunis nainen ja kaiken lisäksi sitkeä Sissi. Älkää haukkuko sairasta ihmistä ja hänen perhettään.

Veronkiertoo yms. Köyhät maksaa kaiken kierot ketaleet sekä rikkaat maksaa vähiten

tästä jaksetaan vinkua jatkuvasti sairastaa tääl muutkin ja kuolee

Mikkoset saa juuri sitä mitä tilaa. Eli tämä rouvahan on työtä vieruksuva ihminen mitä todennäköisemmin. Lapset jo noin isoja eivät äitiä päivällä tarvitse koska ovat jo koulussa, että siitä vain duuniin rouva. Näillä avautimisilla lehtiin ei pitkälle pötkitä.

”Verotuksen vuoksi rouvasta tehtiin firman toimitusjohtaja, ”

Ja nyt se hömötiainen sitte luulee olevansa päteväkin! Firman kirjanpidonkin mainotaa hoitavansa. No, toimimattomassa ”firmassa” nyt ei mitään hoitamista ole, joten ei saa mitään tuhoa aikaan jossei tulostakaan. Höntti akka.

En koskis metrin kepilläkään siihen ämmään vaikka olis viimeinen nainen maailmassa, on todella ällöttävä ilmestys. Menis töihin ennen ku menee mökki alta.

Härski puliveivarihan se on. Myrskylän veropakolainen.

ihmetyttää koko jupakka. Nina Mikkosen vuodatus lehdille kertoo omaa kieltään,millainen täti, ja millainen hätä.
-rahapula lienee aito, tai sitten puuttuu tyyten elämisen taito ?
Kummin vaan, surkeata touhua.

Timo T.A:n verotettavat tulot ovat juuri sitä luokkaa, että ovat eläketuloja. Verotuksen vuoksi rouvasta tehtiin firman toimitusjohtaja, vaikka tuloja firmasta ei olekkaan. Näin meilläkin on

Mikkosen vaimo Nina(ko se on. En sen tarkemmin ole kiinnittänyt nimeen huiomiota)voisi jättää lehtijuttunsa miehestänsä jo väliin. Kaikki osanotto Timon sairastumiselle, mutta jatkuva riepottelu vaimon toimesta lehtien sivulla ihmettyttää. Läheiset varmasti tukevat häntä paremmin, kuin lehtien lööpit !

Veron kiertoa ollut koko homma. Saunaankin on pitänyt kiertää ulkokautta, koska se yrityksen puolella.

Mihin yhden/kahden ihmisen yritys vaatii yli puolentoista sadan neliön tiloja?Liian leveästi ovat elelleet,tuollaisen kämpän ylläpito kustannukset eivät ole aivan pieniä.Kovaa palautetta sai pienten lasten työssä käyvät äidit arvon rva Mikkoselta,mutta arvostan enemmän niitä,jotka pyrkivät pitämään taloutensa tasapainossa,kuin naista,joka latelee typeryyksiä jossakin blogissa.Huomautan vielä,että suurin osa niistäkin ammattihenkilöistä,jotka ovat T.A:ta hoitaneet tämän sairaalassaolo ajan,ovat niitä rva Mikkosen halveksimia pienten lasten äitejä

Mikäs tuossa asiassa nyt hiertää jonkun niskaa,tottahan tuo on.Jos koti on uhattuna jäädä velkojien kynsiin ja jos T.A. on varoja,miksi asettaa kodin alttiiksi joutua vasaran alle.Viisas bisnesmies EI KOSKAAN riskeeraa kotia

Tosiaan! Vaikka ei ole verotettavia tuloja Suomeen, voi olla omaisuutta.

Onko toimittajalle tuttu termi ”säästää”.

Eli olisiko Timo säästänyt rahaa , siis käyttää säästöjään?

Oma kommentti