Timo T.A. suutahti Hymylle!

Hymy ihmetteli huhtikuussa, miten Mikkoset pystyvät 12 000 euron vuosituloilla pitämään luksustaloaan. Tämä suivaannutti upseerin.

-Haluni tehdä yhteistyötä lehtenne kanssa on hyvin rajallinen, ellei olematon, Timo T. A. Mikkonen ilmoitti kesäkuulumiskyselyymme – huolella artikuloiden.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Timo T.A. Mikkonen

Kommentit

Mikkosilla on oikeus mielipiteisiinsä ja tapaansa elää. Vaan miksi he ovat niin kriittisiä muita kohtaan? He eivät pidä siitä, että heitä kritisoidaan mutta itse kritisoivat muita suu vaahdossa. Ei taida tuntua/näkyä malka omassa silmässä . Pois julkisuudesta mokomat, eläkööt firmansa talossa tapoinensa ja mielipiteinensä. Jättäkööt muut rauhaan.

Miksi ihmiset ovat niin vihamielisiä Mikkosia kohtaan? Minä en ymmärrä!! Jokaisella meistä on omia mielipiteitä, mutta jos joku sanoo ne ääneen, miksi pitää alkaa mieletön haukkuminen ja vihanpito! Minä toivon Mikkosille kaikkea hyvää, sillä tämmöinen pahan toivominen toisille kostautuu vielä omaan nilkkaan. En todellakaan toivo, että he joutuisivat taloudellisiin vaikeuksiin, sillä en toivo sitä kenellekään toisellekaan. Ei kannata aina ottaa asioita niin henkilökohtaisesti, jos joku ilmoittaa ettei esim. hyväksy siviilipalvelusta tms. jokaisella on oikeus omiin mielipiteisiin! Vihanpito tekee teistä vain rumia, ankeita ihmisiä.

mun täytyy kyllä sanoa että TODELLA TYKKÄSIN katsoa Mikkosten maailmaa. Siinä perheessä lapset on kasvatettu hyvin ja äiti huolehti heistä. Kaikkea hyvää heille!!

Seiskassa TA:n totuus sotaharjoituksessa esiintymisestä. Oli itse tyrkyttänyt itseään ja maastoutumisasuaan… Maj (res)

Siviilipalvelusmies Mikkosella on aina ollut ongelmia itsetuntonsa kanssa. Se on näitä pienen miehen komplekseja.

Vanha kansa sanoo jotta,se koira älähtää johon kalikka kalahtaa.

Mikkoset jatkuu Nelosella ensi syksynä. Siirtyvät studioon ja tekevät talkkarin julkkiksilla höystettynä. Etenkin viherstalisnistit saavat huutia oikein papan handusta!

”Suivaannutti upseerin”? Minkä upseerin? Eikös puhe ollut T.A:sta joka oli reserviläinen, mutta nykyään ei siis edes ns. nostomies? Harmittaa vain se, että ennen tuli käytyä useinkin Myrskylässä kaupoilla mm. savukalaa suoraan pajalta ostamassa. Nyt en ole kuukausiin voinut käydä koko kylässä, kun en vahingossakaan halua törmätä tuohon pariskuntaan.

Eiköhän tässä vain ole kyse kunnon verosuunnittelusta.

Luksustalo? Missä noilla sellanen on? Kaamee rähjä, mauton ja kylmä ”sisustus”, siltä osin, kun siellä nyt mitään oli. Halpiskamaa.

Takaan, että verottaja kyselee. Kämppä on firman nimissä ja verottajan on nyt arvioitava sille kuukausivuokra, joka Mikkosten on firmalle pulitettava. Ettei vaan sosiaalitoimisto kutsuisi? Ihan kauheaa, jos joutuisivat menemään oikeisiin ansiotöihin!

Verottajakin voisi kysellä Timo Taan perään, minusta. Jos kaikki on kunnossa, niin sehän on hyvä. Ellei taas, niin…

Ainakin oma mielenkiintoni tampuurimajuri Timo Torsti Anneli Mikkosen tekemisiä kohtaan on hyvin rajallinen ellei olematon…

(huolellisesti artikuloituna)

Hymy taisi iskeä arkaan paikkaan, enkä tarkoita jalkoväliä. No, toisaalta hyvä vaan, jos Mikkoset katoaa julkisuudesta, sillä turhia julkkiksia on ihan liikaa jo nytkin.

Oma kommentti