Tiskauksen tuntihinta 17 euroa – missäkö?

Toukokuussa tiskattiin hallitusneuvottelujen tarjoiluja 20 työtunnin verran. 421 euron tiskauskuluista muodostui siis 17,14 euron tiskaustuntihinta.

Mitä muuta mielenkiintoista sikakalliin hallitusneuvottelunäytelmämme kulisseihin piiloutuu? Lue marraskuun Hymystä! Valtioneuvoston kanslia laskutti touko-kesäkuun ajan kestäneistä hallitusneuvotteluista eduskuntaa yhteensä 321 259 eurolla. Lasku koostuu muun muassa tarjoiluista, kopiointikuluista jne.

Tiesitkö, että kun uusi hallitus nimitettiin 22. kesäkuuta, ja se kuvautettiin, laskua päjähti kuvankäsittelykuluineen 5 300 euroa! Muitakin mojovia laskuja tupsahteli veronmaksajien maksettavaksi, ja niistä lisää Hymyssä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: hallitusneuvottelut

Kommentit

Ei tarvitse ihmetellä miksi suomessa on konkurssiluvut ovat europpan huipputasoa jos kuvitellaan että firman osuus on 1/3 ja rakennetaan toiminta sen varaan. Normaali mikä jää firmalle on 5-10% jos saa enemmän ei hoideta kaikkia lainvelvoittamia maksuja tai kyseessä on törkeä ylihinnoittelu ja siinä tapauksessa kannattaa kysyä tarjousta toisesta firmasta. Toiseksi ei siellä ole tiskattu 20 tuntia vaan kyllä sen tiskauksen on hoitanut kone ja latauksen tehnyt tarjoilija. Eiköhän tuon 17 euroa selity sillä kun veloitettu hatusta vedetty summa ja pitänyt eritellä ne.

vittu mitä urpoja nää kirjoittelijat on oikeesti, nää ei taida nyt oikeesti tajuta tään jutun pointteja
tai no provoilijoita nää on

Toimittaja tajunnut asiat ihan väärin! Yritetty sensaatiota mutta tuloksena täys floppi. Tsaijaijai.

Mitä te vauhkootte? tiskaustuntipalkka on 17 euroa ei tossa sanota että se menee yksityiselle, vaan jollekin firmalla.

no onhan toi törkeää rahastusta firmojen taholta ketä toimittaa palveluja ( tutut samat firmat) valtiolle. valtio maksaa kyselemättä.. Arkipäivää valitetavasti

421€/20h=21,05€/h Eli onko työn antajan sivukulut ja kate vain 4,05€/tunti

Se 17,14€ on tuntiVELOITUS. Ei tuntiPALKKA, kuten otsakkeessa väitetään. Mutta niinhän nämä sensatiohakuiset lehdet aina vääntää asiat.

Et itse tainnut tajuta pointtia tymis. Ei tuo ole mikään erikoisen suuri hinta ole. Ei se koko 17€ tiskaajalle mene.

tosta 17e kun firma vie 1/3 ja verottaja 1/3 niin tiskaajalle jää juurikin se mitä tiskaajalle yleensä jää… onko tämä joku uutinen?

Oma kommentti