”Tissinunna” Janita Janatuiselle tehdään biisi – Tuksun tuottaja asialla!

Janita JanatuinenSäveltäjä, sanoittaja, tuottaja Esko Koivumies on ilmaissut managerilleen, iisalmelaiselle Tuija Järviselle, että hän on kiinnostunut yhteistyöstä kohumalli Janita Janatuisen kanssa.

Näin kertoo manageri Tuija Järvisen medialle tänään lähettämä tiedote.

-Olin taannoin aikeissa tuottaa Janatuiselle singlen, mutta projekti kaatui epäselvyyksiin. Janita Janatuiselle ja Jenny Lehtiselle on jo olemassa heille räätälöity kappale, mutta sitä ei tuotettu koskaan. Tunnetusti Janita Janatuisella on hyvä ääni, mutta hänen pitäisi vielä hioa englantiaan, Järvinen viestittää.

-Tietysti asiaa pitää myös kysyä itseltään Janitalta, Järvinen päättää.

Janita esiintyy Hymy-lehden uusimmassa numerossa rohkeassa nunna-aiheisessa alastonkuvasarjassa. Katso kuvat lokakuun Hymy-lehdestä.

Lisää aiheesta:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/janita-janatuinen-viidennessa-silikonileikkauksessaan-poseerasi-topless-nunnana

Video kuvauksista:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/kohuvideo-janita-janatuinen-topless-nunnana

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Esko Koivumies, Janita Janatuinen, Jenny Lehtinen

Kommentit

Että ihan ”ilmaissut”halunsa,toiveensa vai minkä lie…Eikö se osaa itse soittaa näille huippuartisteille vai ihanko manager ihan itse keksi.Sanamuoto viittaa kyllä siihen.
Aika masokistisia luonteita niin Esko kuin managerikin,väen vängällä pitää haalia laulamaan isotissisiä julkkuja jotka eivät osaa laulaa…Voi elämä!

Odotan suurella innolla ja maltillisella mielenkiinnolla.

Damn, hope not!!! Siis se Tukiaisen SEXX-kappale oli niin perseestä kun olla vain saattaa. Siis niin paskaa perseestä kun olla vain voi…ja sitten vielä tällaiselle toiselle nollalle tehdään kappaletta myös…siinä on suomalaisille funtsittavaa…Tukiainen vai Janatuinen mikä lie euroviisuihin???

Mitä,mitä?Taasko se Esko tujauttaa hittejä tulemaan!
Voi eiiiii,ei millään jaksa enää noita.

Miten huonoa se englanti voi olla, jos kerran Tuksunkin englanti kelpaa levytykseen?

Elikkä demo on alustavasti valmiina keväällä 2012 ja levyn julkistaminen 2013. Yleensä nämä Tuiden projektit on noudattaneet sellaista kaksi vuotta per levy kaavaa ja siinä välissä lähetellään tiedotteita. Näin kävi Simo Salmisen kanssa, tai simollahan meni kolme vuotta ja sitten ei mitään tullukaan ennen kun muut hoiti homman. Tuksun ekaa työstettiin kaksi vuotta ja sexx biisihän piti olla 2009 euroviisuissa, joten aika tarkasti kaksi vuotta sitäkin tehtiin.
Älä tuikku ainakaan iäkkäämpää artistia ota…kuoleevat pirut vanhuuteen ennen kun saat biisin valmiiksi soitettavaksi.

Foi jessus sentään..oikeen tiedoite taas.

Siis että esko on ilmaissut haluavansa jotain ja jotain pitää vielä janatuiselta kysyä ja… siis mitä v…a tämä ex-kohumanageri tässäkin häslää??? Siivelle heti, kun joku saa vähänkin huomiota ”mediassa”, vaikka sitten tissinunnana. Outo tyyppi.

Taas räätälöidään… Hommahan lähtee siis siitä, että ennen alustavaa demoa käyvät esko ja muusikot tutkimassa solistin äänialan, joka tässä tapauksessa on jälleen laajentunut?

Oma kommentti