Tommi Mäkisellä jäi Viroon miljoonaomaisuus

Tommi Mäkisen työt loppuivat Virossa, mutta hänellä jäi sinne parin miljoonan euron kiinteistöomaisuus, joka tuottaa muhkeita vuokratuloja. Asiasta kirjoittaa toimittaja Sami Lotila Hymyn painetussa lehdessä.

Toyota-tallin päällikkönä rallin MM-sarjassa Tommi Mäkinen keksi viedä tallin logistiikka- ja huoltokeskuksen Viroon. Viro on maantieteellisesti lähempänä keskistä ja eteläistä Eurooppaa, ja Virossa kustannukset ovat Suomea matalampia etenkin palkkojen osalta.

Tommi Mäkinen oli mennyt Viroon jäädäkseen, mutta toisin kävi. Kaikkien ja varmasti Mäkisen omaksikin yllätykseksi vuonna 2020 Toyota uutisoi vapauttavansa hänet tehtävästään rallitallin päällikkönä, ja hänen tilalleen nostettiin Jari-Matti Latvala. Mäkinen sai jatkaa Toyotan ”moottoriurheilun neuvonantajana”.

Vaikka Mäkisen visiitti Viroon jäi ranskalaiseksi, jäi hänellä sinne miljoonaluokan omaisuus. Mäkisen omistusten arvo Tallinnassa on vähintään kaksi miljoonaa euroa, kun mukaan lasketaan Raen logistiikka- ja huoltokeskus.

Viron medioissa sen arvoksi kerrottiin valmistuessaan yli miljoona euroa, ja nyt arvo on noussut jopa puoleentoista miljoonaan. Mies saa muhkeita vuokratuloja naapurimaastamme. Lue juttu kokonaisuudessaan Hymyn painetusta lehdestä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: omaisuus, Tommi Mäkinen, Toyota

Kommentit

Oma kommentti