Toni Niemisen tilitys: Avioero mullisti koko elämäni

Helsinkiin muuttanut ex-mäkikotka haluaa nyt keskittyä lapsiinsa ja töiden tekemiseen.

– Naisasiani eivät kuulu julkisuuteen, hän toteaa Hymyn painetun lehden avoimessa haastattelussaan. Sen on kirjoittanut ja kuvittanut Timo Halonen.

Entinen mäkikotka Toni Nieminen, 45, on paistatellut urheilu-uransa päättymisen jälkeen otsikoissa värikkäiden naissuhteidensa takia. Miestä itseään ihmetyttää, miksi hänen yksityiselämänsä kiinnostaa suurta yleisöä.

–Yksityiselämäni ei pitäisi kuulua kenellekään muulle kuin minulle ja lähipiirilleni. Kyllä minua on ottanut välillä päähän, että asiat saadaan näyttämään ihan toisenlaiselta kuin mitä todellisuus on. Pyrin elämään kuitenkin rauhallista perhe-elämää, neljän lapsen isä ja urheilusankari Toni Nieminen kertoo.

Tonin edellinen parisuhde seitsemän lapsen yh-äidin Anskun kanssa päättyi eroon toukokuussa. Toni tapasi Anskun ollessaan naimisissa ex-vaimonsa Heidi Niemisen kanssa. Rakkaus roihahti työpaikan pikkujouluissa, ja he ehtivät olla yhdessä vain lyhyen aikaa.

Suhteen päättymisen jälkeen hän on nauttinut arjesta lastensa kanssa.

– Pyrin löytämään mahdollisimman paljon aikaa jälkikasvulleni. Pienemmät lapset ovat sen verran nuoria, että on hauska nähdä, mistä kaikesta he vielä innostuvat. Vanhemmat tyttäret ovat innostuneet hevosurheilusta ja nuoremmille pyrin tarjoamaan elämyksiä ja kokemuksia. Koen, että roolini isänä on tarjota lapsille mahdollisuuksia.

Viimeisimmän eron jälkeen ex-mäkihyppääjä jäi kodittomaksi. Ystäviensä avulla hän pääsi takaisin jaloilleen. Entinen alppihiihtotähti Sami Uotila majoitti Tonia kotonaan kesän ajan ja hänen veljensä Janne Uotila tarjosi hänelle puistoisännän töitä pyörittämästään Vihdin PuuhaParkista.

Suhdeongelmien lisäksi Toni on kamppaillut pahojen talousvaikeuksien kanssa. Kahden viime vuoden aikana häneltä on karhuttu velkoja satojentuhansien eurojen edestä.

– Elämässäni on sattunut ja tapahtunut. Tuskin olen kuitenkaan ainoa ihminen, jolla on ollut ongelmia yksityiselämässä. Jos takana on pari avioeroa, niin kyllä elämässä on ollut haasteita ja vastoinkäymisiä, Toni toteaa. Lue juttu lehdestä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Ton Nieminen naiset, Toni Nieminen ulosotto

Kommentit

Oma kommentti