Tony ”Viikinki” Halme sai aivovamman!

Tony HalmeTony Halmeen askel on käynyt lyhyeksi ja kroppa toimii enää minimetehoilla, puhekin on epäselvää. Laulukeikoilla sentään käy kuhina, ja tuleva kirja paljastaa suomalaisen politiikan mädännäisyyden.

Sairauseläkkeelle pari vuotta sitten jäänyt entinen urheilija ja kansanedustaja on tänään vain varjo entisestään. Hymy haastatteli miestä joulukuun numeroonsa. Karpaasi ei muista heti edes oikeaa ikäänsä.

Tony paljastaa vihdoin julkisuudessa saaneensa maksakirroosista aivovamman. Paluuta entiseen ei enää ole.

-Näillä eväillä on mentävä eteenpäin. Otan päivän kerrallaan. Kunto vaihtelee todella paljon. Elän niillä palikoilla, jotka minusta on jäljellä, Tony kertoo rajussa haastattelussaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tony Halme

Kommentit

Kyllä se on näillä foorumeilla helppoa lyödä lyötyä kerta toisensa jälkeen.

Kaikista viime vuosien suurista toilailuistaan huolimatta Halme on saanut elämänsä aikana paljon enemmän aikaan kuin monikaan teistä, jotka häntä haukutte.

Nimimerkki Jarkko kirjoitti seuraavasti: ”Se näissä sosiaalipummeja vastaan uhoavissa onkin naurettavinta, että eivät tajua sitä, että ovat enemmin tai myöhemmin itse sosiaalipummeja.”

Kysyn sinulta Jarkko: Miten niin? Halme on aivan omanlaisensa tapaus. Suurin osa sosiaalipummeja kritisoivista ihmisitä tekee pitkän, tuotteliaan ja kunniakkaan työuran ja siirtyy sen jälkeen lainmukaiselle ansaitulle eläkkeelle.

Tietenkin jotkut heistä putoavat syystä tai toisesta pois työelämästä ennen eläke-ikää mutta tätä ennen he ovat tehneet töitä ja maksaneet veroja tälle maalle useiden vuosien ajan niinkuin myös Halmekin.

Tuksun kans hynttyyt yhteen ja soppakirjan vääntöön vaa..hesalaiset ostaa lehtiä ku häkää.

Kirjoittajalle nro. 16

Kirjoitit ”Täysin turhake koko ukko…Ei siitä ole muuhun kun suun soittamiseen ja ennen kaikkea mitä huonointa mainosta persuille…”

Kannattaisit pitää turpansa kiinni ellei tunne Halmeen uraa / elämää ollenkaan. Lukaisepa vaikka ensi alkuun Halmeen kirjat niin saat ehkä jotain käsitystä tästä niin turhasta miehestä.

Ja on täällä uskomattoman säälittävää ja paskamaista sakkia kun oikeasti viitsii laskea leikkiä toisen aivovammalla.

Menkää face to face virnuilemaan Halmeelle, kyllä se teidät edelleen piekseen, yksin tai koko porukan kerralla.’

Ressukat.

Surullista luettavaa tämä parempien kansalaisten suorittama morkkaus. Onneksi on niitäkin, joilla jalat koskettaa maanpintaa. Tonyllä on omat suuret saavutuksensa, eikä Tony suotta saanut valtavaa äänivyöryä tavallisilta duunareilta edarivaaleissa. Halme piti eduskunnassa reilut sata puheenvuoroa, ja Halmeen esitys ilmaisista hautapaikoista sotiemme veteraaneille poiki lakimuutoksen. Halme oli naisten, lasten, vanhusten ja kaikkien vähäosaisten asialla. Kiitos siitä!

Vai sai, eiköhän ole ollut jo pidempään tuo vamma…..

Vallan korruptoima? No tuskin, eihän Halmeella koskaan edes ollut juuri mitään valtaa mihinkään. Ei saanut mitään aikaan eduskunnassa.

Täysin turhake koko ukko…Ei siitä ole muuhun kun suun soittamiseen ja ennen kaikkea mitä huonointa mainosta persuille…

TONY HALME ON TOSI MIES EIKÄ MIKÄÄN NEEKERI PUMMI TONY SEISOO AINA SANOJENSA TAKANA JA ON AINA 100% REHELLINEN HETERO SUOMALAINEN MIES EIKÄ MIKÄÄN TYHJÄN PUHUJA HUUME NARKKARI ÄÄNESTÄKÄÄ PERUS SUOMALAISIA MYÖS JATKOSSA

Wikipedia

Maksan erittäin huono toiminta voi olla vahingollista myös aivoille; potilaalle saattaa kehittyä hepaattinen enkefalopatia, maksaperäinen aivosairaus, joka pahimmillaan merkitsee maksakoomaa ja johtaa kuolemaan. Usein kirroosi vaikuttaa myös munuaisten toimintaan; potilaalle voi kehittyä hepatorenaalinen oireyhtymä.

”Toni on ottanut mallia parjaamistaan maahanmuuttajista ja elelee leveästi KELAn jakamilla veronmaksajien rahoilla. ”

Ei KELA maksa valtion eläkkeitä vaan valtiokonttori. Samasta rahakasasta tietysti tulevat eläkkeet eli veronmaksajilta, mutta eri byrokraatit pyörittämässä maksatusta. Eli niin kauan tulee Tonylle eläkettä kun veronmaksajat suostuvat maksamaan nousevia veroja. Jos maksajista tulee pulaa on ennemmin tai myöhemmin edessä eläkkeen leikkaukset. Virossa eläkkeitä leikattiin 20% eikä ole mitään takeita mitä Suomessa tapahtuu seuraavan 10-20v aikana.

Se näissä sosiaalipummeja vastaan uhoavissa onkin naurettavinta, että eivät tajua sitä, että ovat enemmin tai myöhemmin itse sosiaalipummeja. Ehkäpä Tony nyt viimeinkin tajuaa, että kaikki eivät ole sosiaalipummeja omasta halustaan.

Miten niin sai? Eikös se ole ollut hänen ominaisuus jo pitkään?

Voiko aivovamman saada maksakirroosista???

Aivovammalla tarkoitetaan traumaattista aivovauriota, joka syntyy päähän kohdistuneesta iskusta, esim. liikenneonnettomuuksissa, pahoinpitelyn seurauksena, urheiltaessa, kaaduttaessa jne.

Oireet kuulostavat kyllä aivovammalle tyypillisiltä, mutta ettei sitä sitten olisi aiheuttanut esim. ura nyrkkeilijänä?

Taitaa olla Viikkarilla se viimeinen exit edessä enää.

Kauhee mies uhoamaan, mutta samanlainen vallan korruptoima vellihousu oli kuin muutkin.

Toni on ottanut mallia parjaamistaan maahanmuuttajista ja elelee leveästi KELAn jakamilla veronmaksajien rahoilla.

Varsinaista sankarin mallia Suomen nuorisolle — pasko omiin pöksyihisi, kyllä sossutantat pyyhkivät pyllyn ja antavat uudet housut.

Mahtasko sellanen vamma olla ollut kuitenkin aina? Nyt vasta mennyt jalkoihin? 🙂

Meneekö niin, että kun maksakirroosin takia ei voi enää viinaa vetää, pitää vetää nyt kokkelia?

oot muute tony ihan vitun mahtava. on pitäny aina sanoo mut kalja autto nyt. HYVÄÄ JOULUA SULLE!

Kiitos aamun röhönauruista. Tuo ”uutisen” kuva kruunaa otsikon.

”ja tuleva kirja paljastaa suomalaisen politiikan mädännäisyyden.”

Kirja taitaa siis kertoa miehen omasta urastaan politiikassa.
Mites se ”huume testit kaikille eduskunnassa” juttu menikään?
Talon pahin narkkari taisi olla se kova äänisin.

Oma kommentti