Topi ja Nadja Sukari avasivat Espanjan-huvilansa ovet Hymylle: ”Tämä on paratiisimme!”

Kukkulan laella sijaitsevasta huvilasta avautuvat hulppeat näköalat Fuengirolan kaupungin ylle ja kauas Välimerelle. Maisemien ihailun vastapainona Topi ja Nadja voivat rentoutua maan alla, josta löytyvät kuntosali, baari ja elokuvateatteri.

Missä ollaan? Ollaan Espanjan Aurinkorannikolla, Costa del Solissa. Toimittajamme Juhamatti Nieminen sai kutsun tulla Sukareille kylään. Ja nyt Sukarit esittelevät paratiisinsa Hymy-lehden lukijoille. Juttu on luettavissa painetusta lehdestä.

Korkeat palmupuut tervehtivät tulijaa huonekalukeisari, liikemies Topi Sukarin, 67, ja hänen puolisonsa Nadja Sukarin, 51, luksusvillan etupihalla. Modernin huvilan sisääntuloaula on kuin palatsissa: keskikäytävä on avointa korkeaa tilaa ja takaosa on lattiasta kattoon lasiseinää, joka tarjoaa henkeäsalpaavat panoraamanäkymät alas Fuengirolan kaupunkiin ja kauas Välimerelle.

Komeuden kruunaa takapihan uima-allas, jossa kelpaa polskia. Uima-allas on mallia ”ääretön”.

–  Nyt Nadjankin pitää opetella uimaan, kun on oma allas pihalla. Kyllähän Nadja osaa uida, mutta hän ei oikein viihdy vedessä, etenkään merivedessä, Topi virnistää.

Maskun ja Ideaparkin luojana tunnetun miljonääriliikemiehen mukaan huvilan hankinta tapahtui Nadjan aloitteesta.

–  Ja melko extempore. Minulle olisi riittänyt vanha asuntokin, mutta Nadja halusi isomman, Topi piikittelee.

Huvilaa kaupiteltiin kolmella miljoonalla eurolla. Katso hulppeat kuvat lehdestä!

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Nadja Sukari, Toivo Sukari, Topi Sukari

Kommentit

Oma kommentti