Topi Sorsakosken syöpä: Ihmeparantajat ja kiihkouskovaiset liikenteessä!

Topi SorsakoskiToukokuun Hymy kertoo Topi Sorsakosken uusimmista kuulumisista. Syöpään sairastunut mies äänittää uutta albumiaan. Hän laulaa Ähtärin studiossaan silloin kun hetki on hyvä, ja niin pitkän rupeaman kuin jaksaa – vaikkapa vain lauseen kerrallaan.

Hymy kertoo myös sairauden mukanaan tuomista oudoista piirteistä. Eduskuntavaaleissa Topin nimeä käytettiin hyväksi; moni oli kuulemma läheinenkin tuttu miehen kanssa.

Kiihkouskovaiset ovat myös olleet liikenteessä, ja Yhdysvalloista asti ilmoittautui ihmeparantaja, joka lupasi poistaa Topin syövän kolmessa viikossa.

Lue lisää toukokuun Hymystä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Topi Sorsakoski

Kommentit

On oltava mukana hoidossa, muuten ei toimi. Hoitamatta ei onnistu. En kaipaa julkisuutta, vaan Topille jatkoa.

Ei kaikki keuhkosyöpään sairastuneet ole tupakoitsijoita, mutta selvä enemmistö kuitenkin.

Tuollainen samanlainen tupakanvihaaja oli mun tökaverina aikoinaan, ja kuinkas ollakaan.HÄN sairastui kehkosyöpään.Tiedä en, että eläneekö enää.
Yleensä ne eniten tupakanpoltosta nätkyttävät ovat itse olleet tupakoijia.

4 askia röökiä/vrk..Sitä saa, mitä tilaa. Aniharva keuhkosyövästä paranee. Jos keuhkot on lannoitettu syövälle otollisesti, ja ovat pelkkää mustaa, niljakasta, tervaista moskaa, on paraneminen vielä vaikeampaa. Paranemista Topillekin kuitenkin toivon tietysti! Tupakointi on äärimmäisen itsekästä puuhaa. Itse menetin läheiseni, joka valitsi tupakan elämän sijaan. Viha ja katkeruus ovat surua väkevämpiä.

Oma kommentti