Topi Sukari uhkaa: ”Laitan lapsenlapseni mainoksiin, sanotaan siitä mitä tahansa!

Topi SukariMaskun ja Ideaparkin luoja, liikemies Topi Sukari paukuttaa Hymy-lehden helmikuun numerossa suunnitelmiaan niin, että heikompaa hirvittää.

Ideaparkin yhteyteen on rakenteilla valtava kylpylä sekä puolentoista kilometrin mittainen hiihtoputki maan alle. Rakentaminen on jo aloitettu.

Kiimingin Ideapark on tämän vuoden kohde. Rakentamisen pitäisi kohta käynnistyä.

-Ja kun aika on kypsä, teen Suomeen ensimmäisen sisähuvipuiston.

Sukari avautuu Hymyn jutussa muun muassa ikävästä puukotusepisodista huvilallaan sekä avioliittonsa tilasta. Hänellä on kymmenen lastenlasta, jotka hän aikoo tuoda mukaan Maskun markkinointiin. Lapset ovat 1-9-vuotiaita.

-Panen lapset istumaan Maskun sohvaan. Siitä tulee sanomista, Topi ounastelee.

Lue miehen tilitys helmikuun Hymystä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Toivo Sukari, Ideapark, Masku

Kommentit

ja saanen kysyä mitähän lapsi työvoimaa se on jos lapsenlapsiansa käyttää kuvissa.herrat ja rouvat menevät vaan köyhiin maihin katsomaan mitä lapsityövoima oikeasti tarkoittaa.ja tottahan topi maksaa asiaankuuluvat kuvauspalkkiot sessioista.kateellista porukkaa täällä sanon minä.

Olisi parempi jos video sieltä uimaaltaalta, olisi hyvä mainospätkä.

Köyhäksi on mennyt kun pitää lapsetkin laittaa töihin, niin kuin mikkonenkin. HE, HE,HE,

Topi on kuitenkin äijä joka on itte ja ihan itte luonu imperiumin mitä kaikki kadehtii…minäkin. Go Topi!

Köyhäksi on mennyt kun kakaratkin pitää passittaa töihin. T A Mikkosen tyyliin, kyllä ideapark ja nämä humpuli kaupat saa jäädä käymättä, Huonoa mainontaa tälläinen yritykselle.

Ei minusta kyllä lapsien käyttö kuvassa ole lapsityövoimaa. Varsinkaan jos kyse on kerta-asiasta. Esim. lapsimallithan tekevät ko. keikkoja kokoajan. Toki kaikkea voi aina kyseenalaistaa, mutta käytännössä tuo parin tunnin keikka ei varmasti estä lasten koulunkäyntiä tai normaaleja leikkejä (mitä lapsityövoima tekee). En puhuisi tuosta ja lapsityövoimasta samana päivänä edes (sen verta julmaa lapsityövoima on).

Toivo on oikea (perhe)yrittäjä, joka on luonut (ja luo) Suomeen paljon työpaikkoja.

Kyllä jossakin viiraa, jos lapsityövoimaa pitää käyttää, en käy maskussa, suomisohfa, mustapörssi liikeissä jotka ei toimi minulle oikeitten periaatteitten mukaan.
( eräät liikkeet tuo lapsityövoimalla tehtyjä tarvikkeita myyntiin suomeen. )

HYvääää Topiiiii!!!!

Jess.
MItäs sitä kumartelemaan ja nöyristelemään, kun isostikin voi töitä tehdä.

kaikessa napoleonmaisuudessaan Topsukka on aika ihqu 🙂

Se muuten voi jopa onnistua paremmin ku MArkus Selin ja Renttu Harlin FunFunin kanssa tossa huvipuistojutskassa. Meinaan Kerava oli kyllä aikoinaan aika paha limbo.

”Ja kun aika on kypsä, teen Suomeen ensimmäisen sisähuvipuiston.”

Suomessa on kyllä ollut sisähuvipuistoja ennenkin, jo yli 15 vuotta sitten, ainakin Fanfaari / Planet Funfun Keravalla. Eli Topi on nyt hieman myöhässä.

On ikävää, että lapset laitetaan tuollaiseen mukaan, koska hehän ovat alaikäisiä ja eivät ole näin täysivaltaisia edes päättämään, haluavatko julkisuuteen, vai eivät.

Miten niin tulee sanomista? Perheyrityksen imagoon sopii hyvin oman suvun lapset. Eikös Suomisoffan omistajan lapsetkin ole niiden mainoksissa? Hyvä se on palkat kotiinpäin maksaa!

Oma kommentti