Topi Sukaria kohtaan tehtailtiin vakavaa rikosta – IS: ”Mies tilasi murhan netistä”

Liikemies Topi Sukari on joutunut vakavan uhkan kohteeksi. Topi Sukari ja hänen Nadja-puolisonsa ovat asianomistajina (uhreina) tapauksessa, jonka käsittely on vireillä Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa. Tapauksessa 44-vuotiasta miestä syytetään Sukarin ja puolison uhkaamisesta.

Tapauksessa syyttäjän mukaan epäilty 44-vuotias mies oli tilannut Topi Sukarin palkkamurhan. Lisäksi Sukarin vaimoa Nadjaa on syytteen mukaan uhkailtu.

Rikosnimike on törkeä henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelu ja laiton uhkaus. Asiasta kertoo Ilta-Sanomat.

Epäilty mies on syyttäjän mukaan tilannut teon TOR-verkossa. Hän oli maksanut siitä bitcoineina syyttäjän mukaan noin 5 000 euroa vastaavan määrän bitcoineja. Sivuston ylläpitäjä oli pyytänyt vielä noin 2 000 euron arvosta lisää virtuaalivaluuttaa ja ilmoittanut, että teko tapahtuisi muutaman päivän sisällä.

Puolustuksen mukaan miehellä on ollut vaikea elämä sekä hän on ollut kateellinen Sukareille, vaikka ei ole koskaan edes tavannut tai tunne heitä. Syyttäjä vaatii vähintään kahden vuoden rangaistusta.

Lähde: Ilta-Sanomat

Teksti: jarikupiainen
Avainsanat: Nadja, Topi Sukari

Kommentit

Oma kommentti