Kuvituskuva: Hymy

Törkeistä törkein varas iski Oulussa – häpeäisit!

On varkauksia, ja on varkauksia. Hiljattain Oulussa sattui harvinaisen törkeä.

Mies anasti nimittäin vanhukselta ruokakassin Oulussa 22.6.2017 kello 15.30 aikaan Isokatu 61 kohdalla.

Tekijä oli seisoskellut Lidlin ulkopuolella ja lähtenyt seuraamaan iäkästä rouvaa, joka käveli Heinäpään suuntaan. R-kioskin edessä mies tarttui rouvan kädessä olleeseen muovikassiin. Rouva puolustautui ja yritti estää muovipussin viemisen, jolloin mies käytti väkivaltaa ja rouva kaatui maahan loukaten itseään. Tekijän anastamassa muovipussissa oli vanhuksen ruokaostoksia.

Tekijästä on havaintoja, mutta häntä ei ole vielä tavoitettu ja lisähavaintoja sekä tietoja kaivataan. Mikäli tunnistat tekijän tai sinulla on tietoa tapahtuneesta, voit ottaa yhteyttä vakivalta.oulu@poliisi.fi tai soittaa Oulun poliisin vihjepuhelimeen 0295416194. Jos havaitset miehen esimerkiksi kaupungilla, voit ilmoittaa asiasta hätänumeroon 112.

Alla kuvat:

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Lidl, ruokakassi, vanhus, varkaus

Kommentit

Joopatijoo ! Miksi, miksi ja vielä kerran miksi kameran kuvat julkaistaan aina näin pitkällä viiveellä ?
Tämäkin ja moni muu tyyppi olisi varmuudella kiinni tunnin sisällä tapahtumasta, jos kuvat julkaistaisiin heti eikä sitten vasta kun poliisi ei omalla etsinnällä tulosta aikaiseksi. Useat rikolliset jäisivät tuoreeltaan kiinni, jos poliisi kehtaisi heti julkaista epäillyn kuvat.

Oma kommentti