Totuus Tony Halmeen jättieläkkeestä!

Tony HalmeKansanedustaja Tony Halmeelle myönnettiin sairauseläke vuonna 2007. Tämän tästä on kohistu kansanedustajien korkeista sopeutumiseläkkeistä, ja Tony sanoo törmäävänsä itsekin aika ajoin ihmettelyihin ansiotasostaan. Sopeutumiseläkkeen taso ei kuitenkaan ole sama kuin sairauseläkkeen.

Joulukuun Hymylle antamassaan haastattelussa Tony muun muassa ampuu alas oman eläkepomminsa. Perussuomalaisten riveissä toimineen kansanedustajan tilipussiin kertyy kuukaudessa kohtuulliset 1800 euroa eläkettä.

-Asun vuokralla Herttoniemessä, joten vuokraan kuluu suurin osa siitä! mies paljastaa.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tony Halme, eläke

Kommentit

Minulla se eläke on alle 1200 @ jolla pärjään en asu kun kerrostalossa vuokralla enkä matkaile ympäriinsä ja juo.

pöljäpä sitten on, jkun siellä asustelee. tuolla rahalla maksaisi vaikka kaksiota pois pienemmässä kaupungissa keskustassa ja elelisi ihan hyvin.

Mitä tulee aiempiin uutisiin kyseisen edustajan osalta niin tilannehan on kaikinpuolin hyvä. Asiat voisivat olla NIIN paljon pahemmin.
Katto päänpäällä on ihan jees ja eläkettäkin tulee enempi mitä monella teollisuustyöläisellä bruttona kuussa. Siis asiathan ovat aivan helvatan loistavasti!

Onko Halme kykenemätön kaikkeen työhön kuten työkyvyttömyyseläkkeen ehdot edellyttää vai onko hän julkkiksena ja kansanedustajanana saanut erityiskohtelun eläkkeestä päätettäessä? Siinä kysymys. Eläkkeen määrä on sivuseikka.

Kansanedustajan tehtävä on luottamustoimi, johon valitaan vaaleissa. Se ei ole ammatti, johon pätevöidytään koulutuksella. Kuka tahansa _____ tulee valituksi, jos saa riittävästi ääniä.

Oma kommentti