Totuus Tuksu-tv:n loppumisesta!

Johanna TukiainenJohanna Tukiaisen tosi-tv on tullut tiensä päähän. Ohjelma ehti pyöriä Hymyn netissä vain keskiviikon, torstain ja perjantain, kun päätähti vastoin sopimusta peitti ensin olohuoneessa sijainneen kameran ja myöhemmin sammutti koko lähetyksen.

Missään vaiheessa Tukiainen ei ollut yhteydessä Hymyyn, joka yritti tavoitella sopimuskumppaniaan herkeämättä. Hymy luki Tukiaisen aikeista lopettaa tosi-tv hänen tanssiryhmänsä sivuilta löytyvästä blogista.

Sopimus tosi-tv:stä oli tehty alun alken kahdeksi kuukaudeksi. Sopimusta valvoi myös Tukiaisen asianajaja. Tukiainen olisi saanut tosi-tv-lähetyksestään tuottoa tekniikan perustamiskustannusten jälkeen. Hymy otti vastattavakseen lähetyskuluista, joita liikkuvan kuvan ja äänen jakelemisesta syntyy.

Tukiainen ilmeisesti unohti kertoa asunnossaan majaileville kahdelle alivuokralaiselleen, että kamera kuvaa asunnon olohuonetta 24h vuorokaudessa. Tästä syntyi erimielisyyttä, eikä Tukiaisen pikkusisar, Julia, enää esiintynyt tosi-tv:ssä kahden vuorokauden kuluttua alkustartista.

Erimielisyydet Tuksu-TV:stä mitä ilmeisemmin johtivat myös riitaan, joka kulminoitui Tukiaisen lauantai-iltaiseen sairaala- ja putkareissuun.

Tuksu-TV ei Tukiaisen mielestä vastannut hänen arvomaailmaansa. Hänen mukaansa ohjelmassa ryypättiin ja haukuttiin ihmisiä liikaa.

Hymy järjesti avajaistilaisuuteen kymmenen pulloa kuohujuomaa ja boolitarjoilua varten pullon väkevämpää. Vieraskadon vuoksi pieni seurue näytti nauttineen illan antimet omiin suihinsa.

Tosi-tv Hymyn sivuilla ei kuitenkaan välttämättä jää tähän. Hymy lupaa yllätyksiä myös jatkossa.

-Parhaillaan selvitämme, voisiko kameran asentaa jonkun toisen räväkän julkkiksen kotiin. Kieltämättä olemme saaneet jo parikin tarjousta, Hymyn toimituksesta todetaan.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen, Tuksu-tv

Kommentit

”Tuksu-TV ei Tukiaisen mielestä vastannut hänen arvomaailmaansa. Hänen mukaansa ohjelmassa ryypättiin ja haukuttiin ihmisiä liikaa.”

No voi etta menipas harmillisen epakristilliseksi. Kukakohan mahtoi olla ryyppaamassa ja haukkumassa TUKSU-TV:ssa? :DD

Eikö tää helekutin Tuksu vois muuttaa jo vaikka Tuksulandiaan! Kurkkua myöten
täynnä tätä tuksutusta!!!!!!!!!

Nyt Tuksuliini sitten haukkuu kirjailija Sofi Oksasen sekä aikuisviihteen ammattilaisen Rakel Liekin. Rakel ei ole koskaan hävennyt omaa alaansa ja on kyllä osannut kantaa valitsemansa ammatin erityisen kunniakkaasti. Sofikin on mainio kirjailija ja tekee työnsä puhtaasti. Mitään ohareita tai viinanhuuruisia mokia kumpikaan ei siis ole tehnyt. Johanna nyt kyllä keräät vihamiehiä – miksi ihmeessä et voi keskittyä sun dollikoihin ja vetää showt. En oikein usko että sinua haukuttaisiin, jos pitäisit oman tonttisi PUHTAANA. Ei ole kauaa kun haukuit Suski Penttilänkin – kyseenalaistin sen ammatin?! Suskikin on menestynyt yrittäjä eikä hän hauku ketään päästääkseen kansiin vaan hoitaa työnsä ja pärjää hienosti. Mun mielestä tilanne JohannaT tilanne on erityisen huono. Et voi olla kovinkaan terveellä itsetunnolla varustettu ihminen. Koita jaksaa – elämäsi on nyt totaalisen hirveää seurattavaa.

Tässä sen huomaa.Sai taas julkisuutta ei päässy tippumaan valokeilasta pois ja avustahan voi kiitttää niitä i”*o^*^#ja no tuksu on pois toinen tyrkky tulee…

Edelliselle kirjottajalle sen verran, että eipä se pikkusiskokaan mikään Einstein ole….

KEN LEIKKIIN RYHTYY SE LEIKIN KESTÄKÖÖN.unohti kertoa että kamerat ovat 24h päällä,täytyy sanoa että myötähäpeä on suuri.kyllä käy pikkusiskoa sääliksi kun tommosen isosiskon on saanut.

Ei taida Johannan naama olla kuvauskunnossa muutamaan viikkoon – sinistä on muuallakin kuin silmäluomilla

Osmot olisivat hyvä akti, mutta todennäköisesti liian ylpeitä ja toimeentulevia tällaiseen ryhtyäkseen.

Että kai se on BB Niko. Niko on henkisesti tasapainoisena ja alkoholin kanssa hyvin sinut olevana henkilönä varma valinta. Veikkaan Niko TV:lle noin 2 viikon kestoa.

Itse odottaisin Osmo’s Cosmos Gender Blender TV:tä, jossa bändin jäsenet pohtisivat filosofian peruskysymyksiä naisten alusvaatteisiin pukeutuneena.

Salee bb-nikon tositv ura saa jatkoa kuten keskustelupalstoilla on veikkailtu!

Oma kommentti