Totuus Tuksu-tv:n loppumisesta!

Johanna TukiainenJohanna Tukiaisen tosi-tv on tullut tiensä päähän. Ohjelma ehti pyöriä Hymyn netissä vain keskiviikon, torstain ja perjantain, kun päätähti vastoin sopimusta peitti ensin olohuoneessa sijainneen kameran ja myöhemmin sammutti koko lähetyksen.

Missään vaiheessa Tukiainen ei ollut yhteydessä Hymyyn, joka yritti tavoitella sopimuskumppaniaan herkeämättä. Hymy luki Tukiaisen aikeista lopettaa tosi-tv hänen tanssiryhmänsä sivuilta löytyvästä blogista.

Sopimus tosi-tv:stä oli tehty alun alken kahdeksi kuukaudeksi. Sopimusta valvoi myös Tukiaisen asianajaja. Tukiainen olisi saanut tosi-tv-lähetyksestään tuottoa tekniikan perustamiskustannusten jälkeen. Hymy otti vastattavakseen lähetyskuluista, joita liikkuvan kuvan ja äänen jakelemisesta syntyy.

Tukiainen ilmeisesti unohti kertoa asunnossaan majaileville kahdelle alivuokralaiselleen, että kamera kuvaa asunnon olohuonetta 24h vuorokaudessa. Tästä syntyi erimielisyyttä, eikä Tukiaisen pikkusisar, Julia, enää esiintynyt tosi-tv:ssä kahden vuorokauden kuluttua alkustartista.

Erimielisyydet Tuksu-TV:stä mitä ilmeisemmin johtivat myös riitaan, joka kulminoitui Tukiaisen lauantai-iltaiseen sairaala- ja putkareissuun.

Tuksu-TV ei Tukiaisen mielestä vastannut hänen arvomaailmaansa. Hänen mukaansa ohjelmassa ryypättiin ja haukuttiin ihmisiä liikaa.

Hymy järjesti avajaistilaisuuteen kymmenen pulloa kuohujuomaa ja boolitarjoilua varten pullon väkevämpää. Vieraskadon vuoksi pieni seurue näytti nauttineen illan antimet omiin suihinsa.

Tosi-tv Hymyn sivuilla ei kuitenkaan välttämättä jää tähän. Hymy lupaa yllätyksiä myös jatkossa.

-Parhaillaan selvitämme, voisiko kameran asentaa jonkun toisen räväkän julkkiksen kotiin. Kieltämättä olemme saaneet jo parikin tarjousta, Hymyn toimituksesta todetaan.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen, Tuksu-tv

Kommentit

Oma kommentti